La Comic Con ajunge David Anders din The Vampire Diaries

David Anders, actorul american cunoscut publicului din seriale ca The Vampire Diares, Heroes, Alias sau Once Upon A Time, vine în Romania la East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, ce va avea loc anul acesta la Romexpo, in perioada 27-29 mai.

Anders i se alatura lui Mark Pellegrino, celebrul actor care i-a dat nastere lui Lucifer in serialul de succes Supernatural.

Organizatorii au pregătit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori aşteptaţi la ediţia din mai 2016 — pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

P.S. Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua EVENTIM, la preţul de 79 de lei, până în data de 29 februarie. 

99e06f4d-4e46-4d92-b65a-23b3d01dd183

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “La Comic Con ajunge David Anders din The Vampire Diaries”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)