De ce mă duc eu la Comic Con anul acesta

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Au mai scris despre motivele lor pentru a merge la Comic Con Cristian Florea, Loredana Pricopie, Claudiu Ciobanu, Vlad Dulea, Malaezu, Simona Mocanu, precum și bloggerii participanți la campania Blogal Initiative (listă în curs de actualizare).

—————-

M-am uitat la foarte puține seriale la viața mea. Adică pe stilul ăla să le văd cap coadă și să fiu o lecuță de fan sau ceva :)) Motivul pentru care nu prea sunt de ăsta cu seriale este unul foarte simplu: am extrem de puțin timp. Așa că prefer să îmi aleg foarte atent la ce mă uit și – ca să o zic direct – mai bine ascult un album nou sau citesc o carte decât să mă uit la TV :)

robert-img-04Cu toate acestea, unul din serialele la care m-am uitat de am spart laptopul (se întâmpla în urmă cu câțiva ani buni) a fost Prison Break. Care m-a prins teribil. Mă rog, doar primele 2 sezoane, căci după aia mi s-a părut că o lălăie, așa că m-am lăsat de meserie, cum ar veni. Și, cât m-am uitat, a exista un personaj acolo pe care îl uram profund: T-Bag.

Groaznic ce antipatic îmi era personajul ăla, groaznic! Dar reacția mea nu este altceva, în esență, decât un soi de omagiu adus actorului care a jucat acest personaj. Care actor se numește Robert Knepper. Care Robert Knepper vine la București la Comic Con.

Acesta este motivul principal pentru care eu o să ajung la Comic Con anul acesta. Pentru că vreau să văd live actorul care a reușit să joace unul din cele mai enervante personaje ever, ever. Și să îl salut. Și să îmi fac poză cu el ca să o pun pe facebook, desigur :))

Mai sunt și alte motive pentru care vreau să ajung acolo. Cum ar fi faptul că vine tronul din Urzeala Tronurilor (apropo, astăzi este ultima zi în care puteți participa la Urzeala Bloggerilor :D), acesta fiind alt serial la care m-am uitat cap coadă, unul din puținele, după cum spuneam. Apropo, vine și Hodor la București :) Găsiți pe site alte atracții, ca să le zic așa.

Apropo, dacă sunteți bloggeri, vedeți că avem 5 invitații pentru voi. Așa că ne vedem acolo :)

Și, pentru că sunt atât de multe lucruri de văzut și de făcut la Comic Con, aș vrea să aud și din partea lui Cristian Florea de ce vrea să ajungă el acolo. Să dăm cuvântul noii generații, cum ar veni :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)