Sylvester McCoy din Hobbitul și Doctor Who, la Comic Con 2016

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

East European Comic Con, acest rai al iubitorilor de filme, seriale, jocuri video și benzi desenate, îl aduce anul acesta pe Sylvester McCoy, nimeni altul decât Radagast – unul dintre cei trei vrăjitori, alături de Saruman și Gandalf – din trilogia de succes Hobbitul, dar și cel care a jucat rolul celui de-al șaptelea doctor în Doctor Who.

Sylvester McCoy este cel de-al treilea actor anunțat până acum la East European Comic Con, după Mark Pellegrino (Supernatural, LOST) și David Anders (The Vampire Diaries, Once Upon A Time).

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Sylvester McCoy din Hobbitul și Doctor Who, la Comic Con 2016”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)