Comic Con revine în România în 2014 cu o ediție inedită la Romexpo

Cel mai important eveniment de benzi desenate, cosplay, cinematografie și jocuri video din estul Europei va avea loc în București în perioada 9 – 11 Mai 2014 la Romexpo. A doua ediție a East European Comic Con (EECC) se anunță a fi de cel puțin trei ori mai mare din punctul de vedere a numărului de invitați, a activităților ce se vor desfășura în cadrul evenimentului, cât și din punct de vedere a spațiului unde va fi organizat EECC 2014.

Jason Momoa este primul invitat de onoare anunțat al evenimentului. Actorul a interpretat celebre roluri: Khal Drogo din serialul de televiziune „Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor), Ronon Dex din „Stargate: Atlantis”, precum și rolul lui Conan în filmul cinematografic „Conan the Barbarian”.

East European Comic Con 2014 se va desfășura pe parcursul a trei zile în care vizitatorii vor putea participa la  numeroase activități precum sesiuni de întrebări și răspunsuri cu actorii invitați, precum și sesiuni de autoografe și fotografii cu aceștia. Pe lângă acestea vom organiza diverse concursuri cum ar fi concursul de Quiz, dedicat persoanelor care vor să își testeze cunoștințele din domeniul geek, concursul de costume la care vor participa pasionații de cosplay din lumea filmelor, jocurilor și animației.

La cea de a doua ediție EECC vor participa mai mulți actori, precum și invitați din domeniile benzilor desenate, literaturii, cosplay-ului,blogging, dar și mulți alții. Spre deosebire de primul eveniment EECC, în Mai 2014 spațiile dedicate zonelor de jocuri video și jocurilor de societate (boardgames) vor fi mult mai mari.

Convenția EECC se adresează pasionaților de filme și seriale de televiziune, benzi desenate, animație și animație japoneză (anime), jocuri video, jocuri de societate, literatură fantasy și science fiction, tehnologie IT.

Pentru informații suplimentare legate de East European Comic Con 2014 ne puteți contacta la adresa de email: contact@comic-con.ro.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)