Uber lansează Uber Weekend Destinations

Uber a încheiat parteneriate cu mai multe locuri de petrecut timpul liber din București și lansează Uber Weekend Destinations: o serie de destinații de weekend unde utilizatorii, vor beneficia de un discount de 20% la toate cursele către și dinspre acele locuri, precum și de produse din partea casei sau reduceri la destinație.

Destinațiile de weekend recomandate până acum sunt: Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms și Orhideea Health & Spa. Uber va actualiza pe toată durata campaniei lista destinațiilor de weekend recomandate cu alte restaurante, terase, baruri, cluburi, piscine, săli de fitness sau orice alt loc unde utilizatorii pot avea o experiență deosebită alături de familie sau prieteni.

Astfel, o cursa din Piata Unirii pana la HardRock Cafe va fi de aproximativ 14 lei în week-end, față de aproximativ 18 lei în timpul săptămânii, în condiții de trafic normal.

“Uber e un oraș plin de viață. Prin Uber Weekend Destinations, îi încurajăm pe ultilizatorii noștri să descopere mai multe locuri din București unde își pot petrece timpul cu prietenii și familia. Este și modul nostru de a contribui la dezvoltarea business-urilor locale care fac din București unul din cele mai dinamice orașe din Europa de Est” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber România.

P. S. Lista destinațiilor de weekend recomandate de Uber și a beneficiilor oferite din partea casei, pe blog.

uber weekend destinations

*Campania este valabilă până pe 31 august 2016, atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru utilizatorii existenți, sâmbăta și duminica, în limita a 30 de curse pentru fiecare utilizator.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)