Capitala Lituaniei a semnat cu Uber un acord pentru servicii de tip ridesharing

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Acordul semnat cu Uber de municipalitatea din Vilnius, capitala Lituaniei, este menit să sublinieze importanța serviciilor de tip ridesharing: acestea sunt avantajoase atât pentru mediu, cât și pentru locuitorii orașului, care beneficiază de mai multe modalități de transport.

De asemenea, acordul conturează un nou parteneriat între autoritățile locale şi Uber, prin care acestea vor colabora pentru a lansa un proiect pilot de ridesharing în viitorul apropiat.

“Lituania a dat dovadă de un leadership adevărat prin adoptarea unor măsuri menite să maximizeze beneficiile pe care ridesharing şi noile platforme digitale din ce în ce mai căutate precum Uber le pot aduce orașelor şi cetățenilor lor din întreaga lume. Suntem extrem de entuziasmați că am încheiat acest acord cu orașul Vilnius şi așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm mai mult relația noastră de cooperare cu acest oraș modern”, a declarat Mark MacGann, Șeful departamentului Public Policy din cadrul Uber EMEA.

uber-logo

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)