Uber lansează UberSELECT, un nou serviciu în premieră în Europa

Utilizatorii Uber din Bucureşti vor putea accesa  în aceleaşi condiţii de siguranţă şi încredere UberSELECT, un nou serviciu care oferă un grad sporit de lux, la preţuri accesibile. Acest serviciu, care până acum a fost disponibil doar în afara Europei, va funcționa pentru prima dată și în capitala României.

Până acum, bucureștenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferită de Uber. Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum să aleagă dintre o varietate de mașini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat și Skoda Octavia, care sunt deținute de către șoferi parteneri cu evaluări foarte bune. Fiecare călătorie va oferi un plus de lux – o sticlă de apă pentru fiecare pasager, un serviciu de calitate, însă la un preț pe care și-l poate permite oricine.

Cum funcționează:

  • Deschide aplicația Uber
  • Alege “UberSELECT” din bara de jos
  • Comandă o mașină

P. S. Noii utilizatori Uber pot încerca gratuit serviciile uberX sau UberSELECT: introducând codul “UBERBUC” în secțiunea Promoții, prima cursă va fi gratuită (în limita a 30 lei discount, până pe 31 decembrie 2015).

Un comentariu la “Uber lansează UberSELECT, un nou serviciu în premieră în Europa

  1. Elegance Taxi Bucuresti Răspunde

    „Succesuri…!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: