De acum poți deveni partener UBER chiar dacă (încă) nu ai mașină

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru prima oară în România, Uber a încheiat un parteneriat cu LeasePlan, una din cele mai mari companii de leasing din regiune, prin care  oferă partenerilor Uber soluții de finanțare pentru mașini noi.  Prin parteneriatul Uber-LeasePlan, cineva care nu deține un automobil poate începe să conducă pe platforma Uber cu noua mașină în aproximativ o săptămână, dacă aceasta este deja pe stoc.

“Șoferii parteneri Uber sunt cei datorită cărora utilizatorii noștri ajung rapid, confortabil și în siguranță la orice destinație. Noi credem că fiecare din ei este un antreprenor, alegând să valorifice oportunitatea de a câștiga un venit în plus, cu timpul și mașina lor. Prin parteneriatul cu LeasePlan, oferim posibilitatea și celor care nu au mașină să devină propriul lor șef și să beneficieze de un automobil nou pe care îl pot folosi, atât pentru Uber, cât și pentru călătoriile cu familia sau prietenii”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Șoferii parteneri au posibilitatea să contracteze un leasing operațional la cele mai mici costuri, cu până la  30% mai avantajoase decât ofertele disponibile în piață. Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de un an, iar mașinile puse la dispoziție sunt din gama Volkswagen Jetta, Skoda Rapid și Skoda Octavia. Acestea vor putea fi folosite atât pentru serviciul UberX, cât și pentru UberSELECT. Planurile tarifare propuse se înscriu între aproximativ 240 de EUR și 700 de EUR pe lună (fără TVA), în funcție de valoarea mașinii și numărul de kilometri contractați. Suma lunară acoperă taxele de înmatriculare, reviziile, impozitul, taxele de service, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA), asigurarea Casco și deprecierea mașinii.

Bine de știut:

  • mașina poate fi folosită și în scopuri personale, aplicându-se aceeași limită de kilometri;
  • acordul de leasing este încheiat între șofer și LeasePlan;
  • în multe cazuri, cheltuielile de leasing ale mașinii sunt deductibile.

P. S. Mai multe detalii, pe blog.

Uber

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)