Uber oferă serviciul UberSMURD de Ziua Mondială a Sănătății

Eu mă deplasez cu mijloacele de transport în comun, așa că nu îmi dau cu părerea despre taxi vs Uber că nu e cazul. În schimb, mi se pare foarte mișto treaba pe care o fac cei de la Uber când se asociază cu diverse branduri și mai sparg monotonia cu câte o idee faină. Cum s-a întâmplat vara trecută, când au livrat înghețată. Sau atunci când au livrat Red Bull. Sau atunci când au organizat vizite pentru lamă.

Exemple mai sunt, dar cel mai relevant este cel care urmează de Ziua Mondială a Sănătății (7 aprilie), când UBER și Fundația pentru SMURD derulează UberSMURD, o inițiativă care își propune să faciliteze accesul cât mai multor persoane la cursurile de prim ajutor oferite de voluntarii Fundației.  

Astfel,  joi, între orele 12:00 și 16:00, utilizatorii Uber vor putea comanda prin aplicație un UberSMURD. În câteva minute, va ajunge la ei o mașină cu un voluntar al Fundației pentru SMURD, care va susține un curs de prim ajutor de bază, cu durata de 30 de minute. La finalul cursului,  toți participanții vor primi o diplomă de participare.

Pentru cei care doresc să cheme o mașină UberSMURD, dar nu au cont, Uber va acoperi valoarea de 30 de lei a cursei dacă descarcă aplicația și introduc codul PENTRUSMURD, atunci când comandă o cursă.

Toate veniturile realizate în cadrul acestei inițiative vor fi donate integral Fundației pentru SMURD. Pentru a comanda o mașină UberSMURD, tariful minim este de 30 lei, însă utilizatorii pot alege să doneze mai mult. Pentru aceasta, trebuie doar să anunțe șoferul partner Uber sau voluntarul SMURD.

uber

Sfaturi de bun simț pentru cei care vor comanda UberSMURD:

  • este recomandat ca solicitările pentru uberSMURD să se facă pentru grupuri de cel puțin 10 persoane, pentru a asigura o eficiență maximă acestei inițiative;
  • este recomandat ca utilizatorii sa asigure o încăpere special dedicată pentru cursul de prim-ajutor;
  • este probabil ca cererea să fie mare, de aceea se poate întâmpla să nu existe mereu o mașină UberSMURD disponibilă. Utilizatorii sunt rugați să încerce peste câteva minute.

Foarte fain! Chiar mă întreb ce idei le vor mai veni. :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.