21.07.2017

CGS România se extinde în Miercurea Ciuc

CGS România (Computer Generated Solutions), furnizor de outsourcing prezent pe piața din țara noastră, anunță că urmează să deschidă al șaselea sediu:

Necesitatea extinderii acoperirii anumitor piețe a determinat de altfel și „expansiunea” CGS în România, prin deschiderea unui nou centru de suport în Miercurea Ciuc. Aceasta este cea de-a șasea locaţie CGS din ţară, alături de Bucureşti, Braşov, Sibiu, Târgu-Jiu și Galați. Noua investiţie a venit în contextul creșterii cererii de servicii pe piața din Ungaria și, implicit, a nevoii de angajaţi vorbitori de limba maghiară.

„Compania se dezvoltă continuu, adăugăm în fiecare an în schema de recrutare câteva sute de locuri noi de muncă. Fiecare post nou creează oportunități și pentru oamenii din firmă: avem nevoie de șefi de echipă, manageri, specialiști în training, în IT, în resurse umane”, a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Prin parteneriatele dezvoltate la nivel global, CGS a devenit partenerul preferat pentru multe organizaţii din întreaga lume, ceea ce a însemnat o nevoie constantă și continuă de căutare de talente. Principala condiție pentru angajare este cunoașterea la nivel avansat a unei limbi străine, iar avantajul este…stăpânirea a cât mai multe!

cgs romania

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

V-ați rezervat loc la Biz Innovation Forum?

Zitec angajează programatori (pentru cei care vin din țară există primă de relocare)

Un comentariu

  1. duminică, 27 martie 2016, 01:39

    Lăsând la o parte orice aluzie etnică, compania poate dezvolta contracte pentru Ungaria, având în vedere că în România salariile sunt mai mici decât la vecini.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *