Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Venim cu Turneul Școala Flanco în Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași!

Ehe, cu ce bucurie vă raportez despre Turneul Școala Flanco, dragilor, habar nu aveți :) Bucurie care vine dintr-un motiv extrem de simplu (si de coracon, desigur): vin la voi, măh, vin la voi! :))

Serios, râdem și glumim, dar pentru mine a merge în comuitățile de oameni faini din țară reprezintă, de fiecare dată, sursă de energie. Pentru că de fiecare dată plec de la voi cu cel puțin atâtea lecții învățate cât (în eterna mea aroganță :D) vă ofer eu vouă.

Zic despre lecții pentru că am din nou onoarea să fiu un fel de ”pofesor” în cadrul excelentei inițiative Școala Flanco, dusă de data asta prin țară, ca să zic așa. Mă rog, este mult spus lecții în cazul meu, eu doar vă raportez din experiența mea personală, care este tata și mama și bunicul și unchiul din America atunci când vine vorba despre lucruri practice :)) Căci – ehe… – atunci când ai dat cu capul de câteva ori de niște praguri dure, cucuiul încă îți spune multe lucruri despre ce ai de făcut…

Așa vreau să vedeți întâlnirea cu mine, ca pe o oportunitate de a mă întreba ”măh, tu cum ai făcut aia?” sau ”ia spune-mi ce crezi că trebuie să fac eu”, adică să povestim, să mă loviți cu nelămuririle voastre, cu problemele pe care le întâmpinați. Iar eu singura promisiune pe care v-o fac este aceasta: o să vă răspund cu o sinceritate maximă, dar numai la chestiunile pe care le știu, pe care le-am trăit, pe care le-am experimentat!

Și, dacă credeți cumva că nu prea aveți ce să învățați de la un blogger bătrân și pe alocuri simpatic (și cu o experiență antreprenorială de social media de aproape 10 ani și vreo 500 de campanii), atunci uitați-mă pe mine! Și uitați-va la faptul că o să fie acolo și Cristina Bazavan și Sorana Savu, la fel de deschise înspre discuții și de la care – trust me – aveți de învățat enorm.

Așadar, vă aștept pe toți cei interesați de chestiuni de branding personal, storytelling, blogging și social media în general, ba chiar o lecuță de antreprenoriat (căci mie îmi place să pun lucrurile în context), să vă înscrieți gratuit la evenimentele pe care le susținem în Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași, conform calendarului de mai jos. Cu mențiunea că ne-a fost foarte greu să alegem orașele (am fi vrut să mergem în toată țara!), dar nu aveam cum să ne întindem, înțelegeți. Oricum ce o să se întâmple în aceste patru orașe este un test, care, dacă iese bine, o să îl extindem și în restul țării.

O să avem și multe premii (deocamdată surpriză!) pentru cei care veți veni la cursuri, o să ne distrăm discutând serios și o să discutăm serios distrându-ne. O să fie frumos, o să vedeți :)

Așa, ca o chestiune inedită, dacă vi se pare oarecum ciudat să se întâmple o ”școală” chiar în interiorul unui magazin Flanco, să nu vi se pară. Am experimentat această chestiune în București și a fost foarte interesant, o să vedeți și voi de ce zic asta :)

Înscrierile se fac aici, până pe 14 iunie, completați chestionarul și noi o să vă contactăm să vă spunem ce și cum. Participare la cursuri este gratuită, avem câte 25 de locuri pentru fiecare oraș, așa că ar fi bine să vă grăbiți să vă înscrieți!

Mai jos vă dau și calendarul pe orașe, ca să fie totul mai clar.

Craiova: 21 iunie, orele 10.00 – 16.00, Flanco Craiova Auchan

Timișoara: 22 iunie, orele 10.00 – 16.00, Flanco Timișoara Iulius Mall

Cluj-Napoca: 23 iunie, orele 10.00 – 16.00, Flanco Cluj Iulius Mall

Iași: 24 iunie, orele 10.00 – 16.00, Flanco Iași Palas.

1200x628_TurneulFlancoISchedule_highres

5 comentarii la “Venim cu Turneul Școala Flanco în Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași!

  1. Aldea-David Laura-Augusta Reply

    Doresc sa ma înscriu pentru orașul Cluj-Napoca la turneul Scoala Flanco Multumesc.

    • Ioana Reply

      Nu este suficient să scrii aici, trebuie să completezi formularul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.