PROFI îi așteaptă pe cei mici la „Bursa Jucăriilor”, dar și la „Livada cu desene”

Dragi copii, dacă ajungeți pe 1 iunie cu părinții prin magazinele PROFI, să știți că au două surprize drăguțe pentru voi: „Livada cu Desene” și „Bursa Jucăriilor”. Iată invitația oficială, să nu ratați niciun detaliu:

Tot ce ai de făcut este să aduci în orice magazin PROFI un desen făcut de tine și să îl dai unuia dintre casieri. Vei primi în schimb un pachețel dulce și sănătos! Mai mult decât atât, desenul tău va fi expus în magazin timp de o săptămână, astfel încât toți prietenii tăi, mari și mici, să îți poată admira talentul. Și pentru că e mai plăcut să te bucuri cu prietenii decât de unul singur,  ce-ar fi să vii însoțit de ei, fiecare cu desenul lui ?

Iar dacă tot ajungi acolo între orele 11:00 și 17:00, poate că vei dori să joci la o bursă specială :-).  Cine aduce cu el o jucărie, o poate schimba la Bursa jucăriilor cu o alta, adusă de un alt copil drăguț, ca și tine. Iar dacă ești foarte bun la suflet, poți aduce mai multe jucării pe care să le lași în magazin, pentru ca Asociatia Ana și Copiii să le doneze unor micuți mai puțin norocoși decât tine, care nu au jucării.

PROFI

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)