Petrecăreților, vedeți că se lansează un concept nou de distracție: #TheDate

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Petreceri lunare, mereu în altă locație și mereu cu altă tematică. Cam așa se traduce conceptul #TheDate, ce se va lansa în această sâmbătă, pe terasa de la Mall Promenada din București.

Promenada

Așadar, prima petrecere din aceasta serie va începe de la 22:30 si este inspirata de insulele exotice, in care poti face sailing zi si noapte.

De aici și numele de „Sail Me, Baby”, presupun. :D Partea interesantă este că, în premiera in Romania, pe terasa Promenada Mall se va urca o barca de 6.5m/3m care, pe parcursul petrecerii, va juca rolul de pupitru al DJ-ului.

Invitatul special al evenimentului este DJ-ul Bogdan Popoviciu, care a mixat în cele mai mari cluburi din București și din România. Pentru „Sail Me, Baby” a pregătit un playlist inspirat din Radio MIAMI și, pentru ca atmosfera să fie cu adevărat magnetică, pe scenă va urca și o trupă instrumentală, care va cânta live.

Accesul se face pe bază de brățară care poate fi achiziționată sunând la nr. 0730 274 155 și costă 40 de lei. Brățările nu se vând la fața locului în seara evenimentului.

P. S. Dress code:white & blue, yacht styl.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)