Vedeți că-i un festival al berii la Promenada: HOLSTEN BIER FEST

Nu știu dacă ați aflat despre acest eveniment, dar dacă nu, e musai să citiți detaliat despre el și să participați, of course:

În perioada 16-25 octombrie, Promenada Mall organizează Holsten Bier Fest, un eveniment cu tematică bavareză unde bucureștenii pot avea parte de experiențe inedite. Publicul Promenada se va putea bucura de ospețe cavalerești, bere bună și multe premii surpriză, într-un cadru de festival, amenajat pe terasa centrului comercial, care se va transforma timp de zece zile într-o tavernă pe cinste.

Astfel, vineri, 16 octombrie, bucureștenii sunt invitați la deschiderea festivalului cu surle, trâmbițe și ospețe bavareze, urmând ca, zilnic, până pe 25 octombrie, să aibă parte de o mulţime de activități. Muzica va anima petrecerea, iar grătarul va sfârâi tot timpul cu un meniu numai bun pentru bere: ciolan cu varză afumată bine, cotlete zemoase de berbecuț, cârnați gătiți după rețete nemțești sau ruladă fragedă de ied, toate la preţuri excepţionale.

În plus, în cele 2 weekend-uri ale festivalului, fanfara Los Platanos îi va întâmpina pe vizitatori, ospătărițele bavareze îi vor servi cu bere bună și mâncăruri gustoase, iar o trupă de menestreli medievali va încinge atmosfera cu reprezentații muzicale. De la eveniment nu vor lipsi concursurile și duelurile cu premii surpriză pentru cavalerii și domnițele care vor trece pragul Promenada.

Taverna de pe terasa Promenada, care va fi deschisă zilnic între orele 10:00 și 22:00, îi va primi pe vizitatori cu ospețe cavalerești stropite cu multă bere bună. În weekend, în zilele de 16-17 octombrie și 24-25 octombrie, festivalul se va desfășura astfel:

  • 15:00 – 18:00  –   Turniruri cu premii
  • 18:00 – 18:45  –   Concert menestreli medievali
  • 18:45 – 20:00  –   Turniruri cu premii
  • 20:00 – 20:45  –   Concert menestreli medievali

unnamed (21)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)