A început sezonul de patinaj la Promenada Mall

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Veste bună pentru cei care iubesc patinajul: Promenada a dat start sezonului de distracție pe gheață prin deschiderea patinoarului de pe terasa de la etajul 2.

Promenada invită amatorii de toate vârstele, dar şi profesioniştii, să testeze gheaţa şi să ia parte la o porţie de distracţie începând cu 10 noiembrie, orele 1000, în Calea Floreasca 246B, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu.

Vizitatorii se pot bucura de sezonul rece la înălţime – patinoarul de 600 mp se află la 14 metri deasupra tuturor, fiind cel mai înalt patinoar din România. Pauzele vor fi mai plăcute cu vin fiert, ceaiuri aromate și alte bunătăţi, pregătite în zona special dedicată.

Patinoarul va funcționa în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, între orele 1000-1300, 1400-1700  şi 1800-2200. Promenada a pregătit şi o surpriză pentru împătimiţii sporturilor de iarnă – achiziţionând un bilet, vizitatorii au parte de distracţie pe gheaţă pentru întreaga zi, accesul fiind asigurat până la ora 2200. Preţul unui bilet este de 15 Lei de luni până joi şi de 20 de Lei de vineri până duminică. Patinoarul oferă şi servicii conexe, precum închirierea şi ascuţirea patinelor, astfel încât orice vizitator al mall-ului să poată completa o sesiune de cumpărături cu o porţie de distracţie pe gheaţă.

Pentru cei care vor să se alăture distracţiei, însă nu ştiu să patineze, Promenada a pregătit un serviciu special. Amatorii pot învăţa să patineze singuri cu ajutorul focilor de sprijin, care pot fi închiriate pentru o lecţie amuzantă.

P. S. Detalii aici.

unnamed (11)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)