Alexandre de Juniac, CEO Air France-KLM, propus Director General și CEO al IATA

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Alexandre de Juniac, Chairman și CEO al Grupului Air France-KLM, a primit propunerea de a deveni următorul Director General și CEO al IATA (Asociația Internațională de Transport Aerian), la nivel mondial. Alexandre de Juniac a indicat că va accepta propunerea, care urmează să fie discutată în cadrul Adunării Generale IATA (1 – 3 iunie 2016).

Având în vedere numirea iminentă ca Director General și CEO IATA, care va produce efecte cel mai târziu la data de 1 august 2016, Consiliul de Directori al Grupului Air France-KLM a pregătit un plan pentru desemnarea succesorului său. Cu ajutorul unei companii de consultanță în recrutare la nivel internațional, s-a inițiat deja procesul de recrutare și identificare a celui mai bun director capabil să continue consolidarea și dezvoltarea Grupului.

Membrii Consiliului de Directori al Grupului și-au exprimat recunoașterea lor pentru activitatea remarcabilă a lui Alexandre de Juniac în redresarea economică și financiară a Grupului, sporind gama de servicii și câștigând noi clienți. Toate aceste realizări au fost recunoscute prin propunerea oferită lui Alexandre de Juniac, acesta fiind și prima persoană care vine la conducerea IATA dintr-o companie aeriană franceză.

„Aș dori să le mulțumesc tuturor celor de la Air France-KLM, care timp de aproape 5 ani au fost pe deplin angajați în a realiza împreună recuperarea noastră și restabilirea condițiilor de creștere. Faptul că am lucrat pentru Air France-KLM este o sursă de mare mândrie. Voi continua să-mi îndeplinesc responsabilitățile până la venirea succesorului meu, la sfârșitul lunii iulie, și voi continua să apăr transportul aerian și toate companiile aeriene – inclusiv Air France-KLM – în noul meu rol. Prin puterea abilităților echipelor sale, prestigiul brandurilor și rădăcinilor sale europene, Air France-KLM deține toate calitățile de care are nevoie pentru a concura cu liniile aeriene de talie mondială.”, a declarat domnul de Juniac.

Air France-KLM

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)