Promoție: Bilete reduse cu 40% la AIR FRANCE KLM și alte surprize

Dacă aveți chef de-o escapadă peste hotare, vedeți că AIR FRANCE KLM lanseaza cea mai importanta campanie promotionala din an, reducand pretul biletelor de avion cu pana la 40%.

Astfel, vor beneficia de preturi speciale peste 100 de destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

În plus, în premiera pentru Romania, campania s-a conturat tinand cont de optiunile de calatorie ale romanilor, astfel ca in lista destinatiilor cu preturile cele mai mici, se afla principalele puncte de calatorie ale pasagerilor romani, Asia si America de Nord.

Și pentru că ziceam ceva de „alte surprize”, e bine de știut că biletele de avion pe ruta Bucuresti – Amsterdam vor costa 139 de euro tot anul calendaristic. Fain, nu e așa?

6ceeabbe-bed1-4791-8bb6-f050e2a3035d

2 comentarii la “Promoție: Bilete reduse cu 40% la AIR FRANCE KLM și alte surprize

  1. Stefan Răspunde

    De la 139 euro? Pentru ca m-am grabit sa fac o simulare, interesat fiind de Amsterdam si am gasit cel mai ieftin la 170 euro in perioada care ma interesa.

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Nu știu ce să îți zic… Poate că o fi fost un număr limitat de bilete la prețul ăla… Cel mai bine ar fi să dai un mail să întrebi ce și cum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: