23.07.2017

Promoție: Bilete reduse cu 40% la AIR FRANCE KLM și alte surprize

Dacă aveți chef de-o escapadă peste hotare, vedeți că AIR FRANCE KLM lanseaza cea mai importanta campanie promotionala din an, reducand pretul biletelor de avion cu pana la 40%.

Astfel, vor beneficia de preturi speciale peste 100 de destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

În plus, în premiera pentru Romania, campania s-a conturat tinand cont de optiunile de calatorie ale romanilor, astfel ca in lista destinatiilor cu preturile cele mai mici, se afla principalele puncte de calatorie ale pasagerilor romani, Asia si America de Nord.

Și pentru că ziceam ceva de „alte surprize”, e bine de știut că biletele de avion pe ruta Bucuresti – Amsterdam vor costa 139 de euro tot anul calendaristic. Fain, nu e așa?

6ceeabbe-bed1-4791-8bb6-f050e2a3035d

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Canon lansează noi modele IXUS, PowerShot, Legria si Selphy

Iată 7 tendințe din domeniul securității informatice în 2016, conform Symantec

2 comentarii

 1. Stefan
  miercuri, 6 ianuarie 2016, 19:26

  De la 139 euro? Pentru ca m-am grabit sa fac o simulare, interesat fiind de Amsterdam si am gasit cel mai ieftin la 170 euro in perioada care ma interesa.

  Răspunde
  • joi, 7 ianuarie 2016, 08:57

   Nu știu ce să îți zic… Poate că o fi fost un număr limitat de bilete la prețul ăla… Cel mai bine ar fi să dai un mail să întrebi ce și cum.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *