Promoții de vară la Air France-KLM

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Air France-KLM pune la dispoziția clienților promoții pentru destinații din Asia, Africa de Sud, Oceanul Indian cat si un super pret pentru capitala franceza. 

Grăbiți-vă să vă rezervați bilete, căci numai în perioada 21-25 mai puteți să faceți o rezervare spre Paris incepand de la 139 euro zborul dus-intors cu toate taxele incluse, cu mențiunea că respectiva călătorie poate fi realizată în iunie sau în iulie 2015.

Totodata, Air France va mai avea preturi promotionale si pentru Mauritius, incepand de la 779 euro. Biletele se pot rezerva pana pe 11 iunie 2015, iar perioada de calatorie este 1 noiembrie – 31 martie 2016, exceptand perioada sarbatorilor de iarna.

In plus, pana pe 3 iunie se pot rezerva bilete cu Air France si KLM pentru numeroase destinatii din Asia:

  •         Beijing de la 489 euro
  •         Singapore si Hong Kong de la 549 euro
  •         Shanghai de la 569 euro
  •         Osaka, Tokyo, Kuala Lumpur de la 599 euro
  •         Denpasar de la 749 euro

Nici Africa de Sud nu a fost uitata, astfel ca Johannesburg se afla in promotie pana pe 2 iunie, la 499 euro cu toate taxele incluse, iar perioada de calatorie este intre 10 – 31 august 2015.

Biletele se pot rezerva pe site-ul Air France sau KLM.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)