Cine cântă la Summer Well 2016

De fiecare dată când scriu despre un eveniment care se petrece vara, îmi amintesc că acest anotimp nu e deloc departe. Ceea ce mă bucură corespunzător, dacă-mi permiteți exprimarea. :D

Printre evenimentele verii, se numără și Summer Well, al cărui line-up este prezentat de Orange, în direct și în exclusivitate, ca să zic așa. :))

Orange prezintă a VI-a ediție a festivalului Summer Well, care va avea loc pe 13 și 14 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Festivalul se dorește a fi un loc de referință al celor pasionați de cultura alternativă, așa că va continua tradiția anilor trecuți și va prezenta în cel de-al doilea weekend din august, zece dintre cele mai relevante nume din muzica ultimului an, în cadrul natural de vacanță pe care ni-l oferă parcul Domeniului.

Primele formații anunțate la începutul lui februarie pentru editia 2016 au fost : HURTS, THE 1975, YEARS & YEARS, THE NEIGHBOURHOOD și SUNDARA KARMA. Astăzi adăugam și celelalte cinci nume care completează line-up-ul acestei ediții de festival. Alături de ele vor fi prezente unele cele mai importante nume din muzica nouă: BORNS, BLOSSOMS, HONNE şi HAELOS. Celebrul duo britanic THE CHEMICAL BROTHERS va închide festivalul cu fenomenalul lor show vizual, pe 14 august.

summer well

P. S. Biletele puse în vânzare pentru ultimele trei ediții ale festivalului s-au vândut în totalitate, iar în anul acesta cele din categoria Early Bird s-au epuizat deja. Ultimele bilete pentru cele două zile de festival Summer Well 2016 mai pot fi achiziționate din Orange shop-uri (www.orange.ro/shops) sau online pe easytickets.ro și eventim.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: