The winter is coming… Din 12 aprilie…

Relația mea cu Game of Thrones (Urzeala Tronurilor, ca să o dăm și pe românește) a fost una ciudată. Întâi, pentru că am o anumită vârstă (nu că sunt bătrân, măh, ci pentru că am o grămadă pe cap :D), am decis că, în ciuda vânzolelilor teribile din jurul serialului, nu o să mă uit la el. Din rațiuni de timp. Dar apoi mi-am exprimat niște dubii. Voi ați încercat să mă convingeți, dar tot eram în cumpănă. Până a venit Alex, fiul meu și a decretat: trebuie să-l vezi. Așa că am făcut un maraton Game of Thrones pe HBO GO, așa, de recuperare. După care am intrat în atmosfera serialului și nu am pierdut nici un episod. I am doomed, cum ar veni… :))

Evident că am tresărit când am auzit că următorea serie vine pe 12 aprilie, în peste 170 de țări și teritorii din toată lumea, în același timp cu difuzarea sa la HBO US. The winter is coming, deci…

Urzeala tronurilor V

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “The winter is coming… Din 12 aprilie…”

  1. Ceva nu se pupa Chinezule … pe 13 aprilie scrie in afis, pe 12 aprilie scrie in text.
    Eu stiu sigur ca e duminica … pana acum ma uitam luni la copiile CAM ripate, dar am renuntat sa mai fiu scammer si am intrat in randul lumii, mi-am pus HBO, numai pentru Game of Thrones ..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)