Învățăturile lui Super-Chinezu către cititorii săi. Recapitulare :D

Dragilor,

În ultima vreme m-am dat Super-Chinezu. Ca parte a campaniei de promovare a unui tool, care se pupă corespunzător cu puterea mea, super-eficiența: Butonul unic de plată din Online B@nking de la UniCredit Bank. Cel mai fain lucru care mi s-a întâmplat cu această ocazie a fost că am fost provocat să vă spun niște lucruri mai personale, ca să le zic așa, care să meargă pe feng-shuiul puterii mele :) Să le luăm pe rând. Un fel de recapitulare, dacă vreți.

Simplitatea este complexitatea rezolvată. Așa spunea marele Brâncuși. Iar acestea sunt niște vorbe de aur pentru mine, încerc să le aplic mai mereu, în tot ce fac. Și mai avea Brâncuși o zicere, de platină de-a dreptul: a face lucruri nu este greu; a te pune în starea de a vrea să faci lucruri este cu adevărat greu. Am încercat mereu și mereu să mă pun în starea de a face lucruri. Este greu, este chiar foarte greu, dar este singura modalitate prin care putem merge înainte, ca oameni.

V-am provocat atunci să ghiciți ce super-putere credeți că am. Și am promis că o să vă răspund video fiecăruia în parte. M-am ținut de promisiune, cum puteți vedea mai jos :)

Când am dezvăluit ce super-putere am – super-eficiența – am făcut-o și cu o bandă desenată. Pe care o puteți vedea mai jos. În care eu, ca Super-Chinezu, plecam de la zicerea lui Brâncuși despre simplitate și am scris câteva rânduri despre cum cred eu că simplitatea este calea cea mai sigură spre o viață mai ușoară.

super chinezu 1

Ca părinte de 3 copii superbi, una din problemele cele mai mari pe care trebuie să le rezolv permanent este timpul pe care să îl petrec cu fiecare dintre ei. Am scris părerea mea despre ceea ce consider eu că este timp de calitate cu copilul tău. Un material scris din suflet, care a și rupt un pic din coraconul meu și vi l-a adus în fața ochilor :) Însoțit de o altă bandă desenată.

super chinezu 2

Am intrat apoi, apropo de super-eficiență (puterea mea din această campanie), într-o altă zonă, o altă durere, pe care am înțeles-o din discuțiile cu mulți prieteni: managementul timpului, dar nu oricum, ci pentru a ne găsi mai mult timp pentru cei dragi, cu accent pe surprizele pe care le-am putea face. Cu o bandă desenată, din nou, în care prestez corespunzător ca un Super-Chinezu super-eficient :D

super chinezu 3

Cele trei benzi desenate pe care le vedeți mai sus au fost concepute ca să vă arate că, dacă folosiți cu încredere niște tool-uri super-eficiente, bazate pe tehnologie modernă super-smart, voi deveniți, practic, niște super-eroi, care salvează salvează bani și timp în fiecare zi! Iar butonul unic de plată din Online B@nking de la UniCredit Bank face parte din această categorie de tool-uri utile, aflate la îndemână, pe care trebuie doar să le activăm. Sau, ca să revin la ce ziceam inițial despre Brâncuși, la a ne pune în starea de a vrea să le activăm :)

După cum lesne v-ați dat seama, toate textele pe care le-am scris au un numitor comun: cum să fim mai eficienți cu timpul și cu (să o zicem pe șleau) nervii noștri folosind tool-urile care ne sunt la îndemână. Pentru că super-eficiența (ca să gândim în termeni de Super-Chinezu :D) înseamnă, practic, toate lucrurile despre care v-am spus mai sus: simplitate, timp mai mult, libertate de ”manevră” :)

În plan aplicat, cu ce vă ajută acest buton?

Toate plățile se fac acum dintr-un singur loc: transferuri, plata facturi, schimburi valutare, plăți în valută, plăți către trezorerie.

Dacă ai mai plătit în trecut către un beneficiar, trebuie doar să introduci primele caractere și aplicația îți va afișa automat detalii despre acesta (cont, nume).

Dacă vrei să plătești rapid o factură de utilități, o poți face foarte simplu, introducând numele furnizorului de servicii către care vrei să plătești

Și ca să fie și mai ușor pentru tine, transferurile între conturile proprii nu mai necesită semnătură.

Iar, dacă ești client UniCredit Bank și încă nu ai încercat aplicația, poți accesa contul tău Online Banking.

În această campanie, nu am fost singurul cu super-puteri, ci am făcut parte dintr-o echipă alături de Simona TacheVictor Kapra, Cris Șerb. Dar mai bine să îl lăsăm pe Super-Zmenta să ne facă un fel de prezentare, în stilului de dilimandros simpatic și corespunzător :D

Cam asta a fost, dragilor. O campanie foarte interesantă. Care m-a provocat nițeluș. Ceea ce vă doresc și dumneavoastră :D Ocazie cu care vă întreb: care din eventurile mele de Super-Chinezu din benzile desenate de mai sus v-a plăcut cel mai mult? Hai, cu curaj!

Să fiți iubiți și, tocmai de aceea, super-eficienți!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.