Super-Chinezu dixit: Simplitatea este cea mai sigură cale spre o viață mai ușoară

Dragilor,

După ce v-am anunțat că mi-am descoperit o super-putere (mno, ca un Super-Chinezu cu capă care sunt :D), acum a venit momentul să vă raportez despre ce super-putere este vorba. Căci, spre deosebire de alte super-puteri (și, între noi fie vorba, de alți super-eroi, care nu prea dau din ce au, cum ar veni), aceasta este una care poate fi împărtășită. Și care necesită doar puțintică înțelegere a faptului că, atunci când ai foarte puțin timp la dispoziție și trebuie să faci mai multe lucruri odată, a apela la ceea ce ce te ajută cu adevărat este realmente o super-putere.

Este, dacă vreți, super-puterea la un click distanță (ca să folosesc un șablon, dar care este perfect adevărat). Doar că, în ceea ce vă spun mai jos, această zicere este chiar la modul aplicat. Căci chiar vorbim despre clickuri aici :D

Dar, mai întâi, să dăm super-eroului ce este al Super-Chinezului, ca să zic așa. Căci uite că avem un prim episod din poveste…primul desen

Mno, să nu îmi ziceți că nu ați fost și voi în situații de astea. Când ai de făcut zilioane de lucri și extrem de puțin timp. Și nu mă refer aici doar la situația pe care ați văzut-o în banda desenată (de mare angajament, este? :D), adică atunci când ești acasă și chiar vrei să valorifici la maximum puținul timp pe care îl ai la dispoziție, ci și când ești la birou, cu prietenii la o bere sau – cum mi se întâmplă mie – când ești la meci.

Adică, bref, în orice situație din viața ta ai mare nevoie de un tool (scuzați englezismul, dar îmi pare că sintetizează mai bine ce vreau să zic) precum butonul unic de plata din Online B@nking de la UniCredit, care să te ajute și care să fie de o simplitate de-a dreptul… simplă.

Mă rog, este simplă pentru tine, utilizatorul. Căci, nu-i așa, vorbim despre un singur buton, deci ce poate fi mai simplu de atât? Doar că frumusețea este că acest singur (și simplu) buton te ajută să faci mai multe lucruri, după cum vă raportez mai jos.

Toate plățile se fac acum dintr-un singur loc: transferuri, plata facturi, schimburi valutare, plăți în valută, plăți către trezorerie.

Dacă ai mai plătit în trecut către un beneficiar, trebuie doar să introduci primele caractere și aplicația îți va afișa automat detalii despre acesta (cont, nume).

Dacă vrei să plătești rapid o factură de utilități, o poți face foarte simplu, introducând numele furnizorului de servicii către care vrei să plătești

Și ca să fie și mai ușor pentru tine, transferurile între conturile proprii nu mai necesită semnatură.

Mai multe poți afla personal: dacă ești client UniCredit și încă nu ai încercat aplicația, poți accesa contul tau de online banking.

Cum ziceam, simplu. Pentru că simplitatea este cea mai sigură cale spre o viață mai ușoară, ca să zic așa. Iar butonul unic de plată din Online B@nking de la UniCredit ne face viața mult mai simplă. Deci, mai ușoară. Și, pe cale de consecință, mai frumoasă :)

Vă pupă tata Super-Chinezu :D

super-chinezu

6 comentarii la “Super-Chinezu dixit: Simplitatea este cea mai sigură cale spre o viață mai ușoară

 1. Raul Reply

  Scuze Chinezule dar nu ma pot abține: Moarte băncilor!!! Blestemați să fie grecii antici care au inventat sistemul ăsta! :P

  • Cristian China-Birta Reply

   Dacă nu le inventau grecii, le inventau alții, stai relax. Dar să știi că nu te pune nimeni să le folosești, nu-i așa? :D

   • Raul Reply

    Absolut. Dar greu scapi de ele. :)

    • Cristian China-Birta Reply

     Eh, asta este o alta discutie. Care ne duce in zona intrebarilor daca ai gandit bine cand ai intrat pe usa bancii :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.