Super-Chinezu dixit: Simplitatea este cea mai sigură cale spre o viață mai ușoară

Dragilor,

După ce v-am anunțat că mi-am descoperit o super-putere (mno, ca un Super-Chinezu cu capă care sunt :D), acum a venit momentul să vă raportez despre ce super-putere este vorba. Căci, spre deosebire de alte super-puteri (și, între noi fie vorba, de alți super-eroi, care nu prea dau din ce au, cum ar veni), aceasta este una care poate fi împărtășită. Și care necesită doar puțintică înțelegere a faptului că, atunci când ai foarte puțin timp la dispoziție și trebuie să faci mai multe lucruri odată, a apela la ceea ce ce te ajută cu adevărat este realmente o super-putere.

Este, dacă vreți, super-puterea la un click distanță (ca să folosesc un șablon, dar care este perfect adevărat). Doar că, în ceea ce vă spun mai jos, această zicere este chiar la modul aplicat. Căci chiar vorbim despre clickuri aici :D

Dar, mai întâi, să dăm super-eroului ce este al Super-Chinezului, ca să zic așa. Căci uite că avem un prim episod din poveste…primul desen

Mno, să nu îmi ziceți că nu ați fost și voi în situații de astea. Când ai de făcut zilioane de lucri și extrem de puțin timp. Și nu mă refer aici doar la situația pe care ați văzut-o în banda desenată (de mare angajament, este? :D), adică atunci când ești acasă și chiar vrei să valorifici la maximum puținul timp pe care îl ai la dispoziție, ci și când ești la birou, cu prietenii la o bere sau – cum mi se întâmplă mie – când ești la meci.

Adică, bref, în orice situație din viața ta ai mare nevoie de un tool (scuzați englezismul, dar îmi pare că sintetizează mai bine ce vreau să zic) precum butonul unic de plata din Online B@nking de la UniCredit, care să te ajute și care să fie de o simplitate de-a dreptul… simplă.

Mă rog, este simplă pentru tine, utilizatorul. Căci, nu-i așa, vorbim despre un singur buton, deci ce poate fi mai simplu de atât? Doar că frumusețea este că acest singur (și simplu) buton te ajută să faci mai multe lucruri, după cum vă raportez mai jos.

Toate plățile se fac acum dintr-un singur loc: transferuri, plata facturi, schimburi valutare, plăți în valută, plăți către trezorerie.

Dacă ai mai plătit în trecut către un beneficiar, trebuie doar să introduci primele caractere și aplicația îți va afișa automat detalii despre acesta (cont, nume).

Dacă vrei să plătești rapid o factură de utilități, o poți face foarte simplu, introducând numele furnizorului de servicii către care vrei să plătești

Și ca să fie și mai ușor pentru tine, transferurile între conturile proprii nu mai necesită semnatură.

Mai multe poți afla personal: dacă ești client UniCredit și încă nu ai încercat aplicația, poți accesa contul tau de online banking.

Cum ziceam, simplu. Pentru că simplitatea este cea mai sigură cale spre o viață mai ușoară, ca să zic așa. Iar butonul unic de plată din Online B@nking de la UniCredit ne face viața mult mai simplă. Deci, mai ușoară. Și, pe cale de consecință, mai frumoasă :)

Vă pupă tata Super-Chinezu :D

super-chinezu

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Super-Chinezu dixit: Simplitatea este cea mai sigură cale spre o viață mai ușoară”

  1. Pingback: Super-Chinezu recomandă: cum poți să petreci mai mult timp de calitate cu copilul tău - Cristian China Birta

  2. Pingback: Se poate să găsiți mai mult timp pentru a face surprize celor dragi? Super-Chinezu zice că da :) - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.