Hai să îl auzi pe Cornel Ilie. Vorbind, nu cântând. La Mastering the Music Business :)

Când v-am spus că sunt onorat să fiu speaker la conferința internațională Mastering the Music Business, să știți că nu am zis-o doar așa, ca să mă dau mare sau ceva. Ci pentru că simt cu adevărat asta. Și pentru că știam deja că o să stau pe scena aia alături de niște oameni de mare angajament. Cum ar fi Tataee, un om care a mișcat ceva granițe, ca să zic așa, pe un stil care, recunosc, nu mă coafează. Dar asta nu are importanță, desigur, căci a lua lumină despre cum să reușești, indiferent are chitară cu distors sau nu, se cheamă că iei lumină, da? :)

cornel ilie emisiuneAstăzi vă anunț că încă doi oameni faini (am avut ocazia să povestesc în dese rânduri cu ei, de aia zic asta) au șansa să fie contemporani cu mine pe scenă :)) Vorbim despre Cornel Ilie (ia să bag clișeul, așteptam de multă vreme o ocazie :D), cel care nu mai are nevoie de nici o prezentare (apropo, dacă vreți să re-vedeți emisiunea pe care am făcut-u cu el, o aveți colea mai jos) și despre Cristian Stan, business managerul trupei Vunk, cel care nu numai că nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru cei din branșă, dar care o să livreze o prezentare la eveniment despre cum au reușit, de ani buni, să surprindă mereu și mereu cu inițiative din ce în ce mai dure, ca să le zic așa. Și, poate, aflăm ce i-a mânat în luptă să facă de astea :)

De aia zic, din nou: dacă aveți treabă cu industria muzicală de la noi, haideți la Mastering the Music Business. Ca să fie bine, să nu fie rău. Pentru voi. Și pentru toată industria :)

Organizatorii conferintei sunt Star Management in colaborare cu Arcub.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Rock FM, InfoMusic.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Kooperativa 2.0., Urban.ro, iConcert.ro.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.