Unde va ajunge Vunk cu turneul „Înconjurul lumii”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Turneul acustic „Înconjurul lumii” a ajuns prin 18 orașe din România, iar băieții de la Vunk se pregătesc să concerteze în alte 6 orașe din țară, după cum urmează:

17 mai – PloieștiChisinau - Turneu Inconjurul lumii

18 mai – Sibiu,

19 mai – Alba Iulia

20 mai – Oradea

21 mai – Baia Mare

25 mai – Craiova

Primele concerte ale turneului special „Înconjurul lumii” s-au desfășurat în luna martie, când Cornel Ilie, liderul trupei, a început să colecționeze visele fanilor, pentru colecția sa de vise. Nu glumesc, tocmai acesta este unul dintre aspectele care au făcut turneul atât de deosebit: la intrarea la concert, fanilor li s-au oferit cărți poștale, pe care au fost rugați să își treacă visele.

Așa s-a întâmplat în martie, așa se va întâmpla și la concertele de care tocmai v-am povestit, iar visele colecționate în acest turneu, vor constitui la finalul acestuia, un e-book, ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei.

Toate concertele din turneu vor începe la ora 19, iar în deschidere va cânta Alexandra Ușurelu.

Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, la terminalele Zebra Pay din întreaga țară, dar și online pe www.iabilet.ro. Până în 6 mai, cei care vor achizitiona bilete vor beneficia de un discount, care va reduce preţul biletului de la 70 la 50 de lei.

AFIS - Turneu Inconjurul lumii

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)