Hai să vedeți vreo 16 ore de interviuri live cu personalități din muzică!

Pe scurt: vă recomand să dați un ochi pe emisiunea de mai jos, căci de azi, 16 februarie, ora 11.00, până mâine, 17 februarie, ora 18.00 și un pic, o să vă oferim emisiunea Chivas Sound of Business. În care o să vedeți interviuri live cu o grămadă de invitați, toate de la locul faptei, adică de la locul de desfășurare a conferinței internaționale Mastering the Music Business. Adică, mai precis, de lângă locul de desfășurare a conferinței :)) Pentru că studioul nostru o să fie separat de conferință, firește, un pic mai colea, așa, dar tot în zonă :D

Pe lung: după cum urmează.

fundal sound of businessLa MASTERING THE MUSIC BUSINESS, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România, Chivas și Kooperativa 2.0 cu sprijinul Star Management și ARCUB, prezintă Chivas Sound of Business și pun pe masă oportunități și exemple despre cum afacerile pot face o echipă de success împreună cu muzica, pentru a schimba lumea în bine. În timpul celor două zile de conferință, Chivas Sound of Business Pop Up TV aduce specialiști, artiști și antreprenori și îi pune față în față cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.

Chivas Sound of Business Pop-Up TV înseamnă 16 ore de streaming video online, într-un talk show ce se va desfășura pe tot parcursul conferinței Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu în rol de moderatori.

Printre invitati: Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Virgil Iantu, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan, Bogdan Naumovici, Robin Proca si multi, multi altii, care vor fi prezenti in emisiune alaturi de invitatii straini ai conferintei.

Conectează-te, urmărește-te transmisiunea live pe masteringthemusicbusiness.ro și pe kooalătura-te discuției folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness!

Despre Chivas Sound of Business:
Chivas Sound of Business este o platformă creată de Chivas în cadrul The Venture, cu scopul de a crea spații de întâlnire și expresie ale antreprenorilor după program. Misiunea Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business într-un cadru informal, în care muzica dictează atmosfera: cluburi, concerte, conferințe dedicate industriei muzicale.

3 comentarii la “Hai să vedeți vreo 16 ore de interviuri live cu personalități din muzică!

  1. Natural Reply

    Mai e un pic pana la 11:00 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.