Hai să vedeți vreo 16 ore de interviuri live cu personalități din muzică!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe scurt: vă recomand să dați un ochi pe emisiunea de mai jos, căci de azi, 16 februarie, ora 11.00, până mâine, 17 februarie, ora 18.00 și un pic, o să vă oferim emisiunea Chivas Sound of Business. În care o să vedeți interviuri live cu o grămadă de invitați, toate de la locul faptei, adică de la locul de desfășurare a conferinței internaționale Mastering the Music Business. Adică, mai precis, de lângă locul de desfășurare a conferinței :)) Pentru că studioul nostru o să fie separat de conferință, firește, un pic mai colea, așa, dar tot în zonă :D

Pe lung: după cum urmează.

fundal sound of businessLa MASTERING THE MUSIC BUSINESS, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România, Chivas și Kooperativa 2.0 cu sprijinul Star Management și ARCUB, prezintă Chivas Sound of Business și pun pe masă oportunități și exemple despre cum afacerile pot face o echipă de success împreună cu muzica, pentru a schimba lumea în bine. În timpul celor două zile de conferință, Chivas Sound of Business Pop Up TV aduce specialiști, artiști și antreprenori și îi pune față în față cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.

Chivas Sound of Business Pop-Up TV înseamnă 16 ore de streaming video online, într-un talk show ce se va desfășura pe tot parcursul conferinței Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu în rol de moderatori.

Printre invitati: Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Virgil Iantu, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan, Bogdan Naumovici, Robin Proca si multi, multi altii, care vor fi prezenti in emisiune alaturi de invitatii straini ai conferintei.

Conectează-te, urmărește-te transmisiunea live pe masteringthemusicbusiness.ro și pe kooalătura-te discuției folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness!

Despre Chivas Sound of Business:
Chivas Sound of Business este o platformă creată de Chivas în cadrul The Venture, cu scopul de a crea spații de întâlnire și expresie ale antreprenorilor după program. Misiunea Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business într-un cadru informal, în care muzica dictează atmosfera: cluburi, concerte, conferințe dedicate industriei muzicale.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Hai să vedeți vreo 16 ore de interviuri live cu personalități din muzică!”

  1. Pingback: MUSIC: Interviu imaginar cu un artist care nu a mers la Mastering The Music Business 2015 - Florin Grozea

  2. Pingback: Dacă vreți servicii de live streaming, am io my men :D - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)