Dragă Cornel Ilie, crezi că am loc în trupa Vunk?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragă Cornel Ilie,

Te-am văzut cum ai făcut lip sync pe piesa “La nebunie” a trupei Vunk. Şi mi-a plăcut, nu zic nu. Adică ţi-a ieşit aproape cum o cântă solistul trupei… =)) Dar mi-ai dat idei. Căci, nu-i aşa, una este să cânţi cânţi şi alta este să cânţi lipsycânţi. Aşa că am făcut şi eu cântarea filmată de mai jos, ca să zic aşa.

Îţi spun toate acestea pentru că – nu că mi-aş dori să se întâmple asta, doamne fereşte! – atunci când eşti prins cu altceva şi aveţi un concert, mă poţi trimite pe mine. Crezi să s-ar prinde lumea că nu eşti tu? Adică se vede din avion că suntem identici aproape ca două picături de bere… =))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Dragă Cornel Ilie, crezi că am loc în trupa Vunk?”

  1. Pingback: Eu luni mă duc să văd întâlnirea lui Cornel Ilie cu EA! Vii şi tu? - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)