Trafic de date gratis în metrou de la Vodafone între 8 februarie și 31 martie

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă dau știrea pe scurt, colea mai jos. Căci, nu-i așa, ce să mai interpretăm subiectiv la o astfel de informație? Aia e, cum ar veni :)) Adică faza cu trafic de date gratuit oferit de Vodafone celor care călătoresc cu metroul bucureștean. Doar vă spun să fiți atenți la ofertă, pentru că puteți vedea și filme, asculta și muzică și citi și cărți. Totul gratuit. După cum vă raportez mai jos.

În intervalul 8 februarie – 31 martie, clienții se vor bucura și de trafic gratuit de date, la Metroul din București. Astfel, zona Metroului din București va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa.

Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, încerca noi experiențe digitale, precum conținutul îmbogățit al Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conținut digital de business, precum și să beneficieze de conținut util în aplicații ca MyVodafone, ce poate fi descărcată de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii  sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online.

Traficul de date înregistrat la Metroul din București va fi gratuit pentru toți utilizatorii Vodafone – abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business – până la 31 martie 2016.

poza 2_andrea rossini, director consumer business unit

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Trafic de date gratis în metrou de la Vodafone între 8 februarie și 31 martie”

  1. Pingback: Sunteți de acord că succesul înseamna să reușești în ce este important pentru tine? (P) - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)