Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Trafic de date gratis în metrou de la Vodafone între 8 februarie și 31 martie

Vă dau știrea pe scurt, colea mai jos. Căci, nu-i așa, ce să mai interpretăm subiectiv la o astfel de informație? Aia e, cum ar veni :)) Adică faza cu trafic de date gratuit oferit de Vodafone celor care călătoresc cu metroul bucureștean. Doar vă spun să fiți atenți la ofertă, pentru că puteți vedea și filme, asculta și muzică și citi și cărți. Totul gratuit. După cum vă raportez mai jos.

În intervalul 8 februarie – 31 martie, clienții se vor bucura și de trafic gratuit de date, la Metroul din București. Astfel, zona Metroului din București va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa.

Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, încerca noi experiențe digitale, precum conținutul îmbogățit al Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conținut digital de business, precum și să beneficieze de conținut util în aplicații ca MyVodafone, ce poate fi descărcată de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii  sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online.

Traficul de date înregistrat la Metroul din București va fi gratuit pentru toți utilizatorii Vodafone – abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business – până la 31 martie 2016.

poza 2_andrea rossini, director consumer business unit

Un comentariu la “Trafic de date gratis în metrou de la Vodafone între 8 februarie și 31 martie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.