26.04.2017

Trafic de date gratis în metrou de la Vodafone între 8 februarie și 31 martie

Vă dau știrea pe scurt, colea mai jos. Căci, nu-i așa, ce să mai interpretăm subiectiv la o astfel de informație? Aia e, cum ar veni :)) Adică faza cu trafic de date gratuit oferit de Vodafone celor care călătoresc cu metroul bucureștean. Doar vă spun să fiți atenți la ofertă, pentru că puteți vedea și filme, asculta și muzică și citi și cărți. Totul gratuit. După cum vă raportez mai jos.

În intervalul 8 februarie – 31 martie, clienții se vor bucura și de trafic gratuit de date, la Metroul din București. Astfel, zona Metroului din București va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa.

Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, încerca noi experiențe digitale, precum conținutul îmbogățit al Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conținut digital de business, precum și să beneficieze de conținut util în aplicații ca MyVodafone, ce poate fi descărcată de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii  sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online.

Traficul de date înregistrat la Metroul din București va fi gratuit pentru toți utilizatorii Vodafone – abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business – până la 31 martie 2016.

poza 2_andrea rossini, director consumer business unit

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

International Pillow Fight Day se sărbătorește din nou la București. Mergi și tu?

Hai să îl auzi pe Cornel Ilie. Vorbind, nu cântând. La Mastering the Music Business :)

Un comentariu

  1. marți, 9 februarie 2016, 10:01

    […] perioada 8 februarie și 13 martie, Vodafone oferă trafic de date gratuit pentru toți călătorii metroului bucureștean. Astfel, zona Metroului din București va deveni […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *