Vodafone lansează portofoliul de optiuni Red Express pentru companiile mici

Companiile cu mai puțin de 10 angajați pot alege opțiuni din portofoliul Red Express, lansat de Vodafone pe data de 9 noiembrie 2015:

Portofoliul simplificat de solutii de comunicare Red Express are preturi ce pornesc de la 10 Euro, fara TVA, pentru abonamentul Red Express 10, ce include convorbiri nationale nelimitate, precum si 1,5 GB trafic de date.

Toate abonamentele din portofoliul Red Express includ solutia SecurityPro 2.0, ce ofera securitate si protectie antivirus si antimalware la nivel de retea. Mai mult, incepand cu abonamentul Red Express 35, companiile primesc in pachet si serviciul de asigurare a smartphone-ului.

Portofoliul Red Express ofera companiilor mici acces la terminale de top, la preturi avantajoase. Printre smartphone-urile de ultima generatie disponibile la preturi promotionale se numara si Samsung Galaxy A5, cu o capacitate de 16GB si compatibilitate 4G, ce poate fi achizitionat pentru 0 Euro, impreuna cu abonamentul Red Express 20, in valoare de 20 Euro/luna, fara TVA.

P. S. Conținutul portofoliului Red Express este disponibil aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.