Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Voila bloggerul oficial al UEFA Champions League

Să nu credeţi că aţi scăpat de mine şi că nu o să vă mai povestesc despre turneul minunat pe care l-am realizat urmărind traseul trofeului Champions League prin România, adus de cei de la Unicredit. Atâtea am să vă spun… Şi o să vă spun. Garantat. Pe rânduc, însă.

Astăzi despre bloggerul oficial al UEFA Champions League. Care ne-a umilit instant pe mine şi pe Adi Zăbavă, în secunda 4 după ce l-am cunoscut, când ne-a arătat nu ştiu ce device (îl vedeţi pe device în foto de mai jos, cu un Manafu de-a dreptul enervat că nu are şi el :D aşa că i-a făcut o poză), cu care facea fotografii şi şi scria în el, iar când dădea publică textul şi foto mergeau direct în micro-siteul UCL, cu coordonatele GSP de unde a transmis bloggerul. Aţi înţeles? Mă bucur că nu sunteţi invidioşi, aşa cum am fost noi :)

Şi dacă asta nu era de ajuns, bloggerul oficial avea cu el, ca ajutor destoinic, un cameraman care făcea şi pe fotograful. Şi avea şi ăsta nişte scule de ne-au apucat bâţurile…

Despre Georg ca om nu prea am ce să vă raportez mare lucru. Că nu prea am stat să relaţionăm decisiv. Ne-am văzut fiecare de treaba noastră. El cu supertoolul lui, noi cu amărăştenele tooluri ce le-am avut la dispoziţia îndemânii…

Io cu Georg în foto şi mai jos indubitabilul Manafu care a vrut sa imortalizeze supertoolul pe poză…

eu cu georgmanafu cu georg

4 comentarii la “Voila bloggerul oficial al UEFA Champions League

 1. eftimie Reply

  Măcar îi place fotbalul?

 2. swaMp Reply

  hahaha foarte funny

 3. Cristiana Reply
 4. chinezu Reply

  @eftimie
  bai, habar nu am daca ii place
  dar ce asta conteaza? :D

  @Cristiana
  da repede si pe twitter :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.