Dacă vreți mobilă pentru sufragerie, canapele şi colţare, la ELVILA aveți până la 15% reducere

ELVILA, una dintre principalele mărci din domeniul producţiei si comercializării mobilei din România, are reduceri de până la 15% la mobilă pentru sufragerie, canapele şi colţare, pe toată durata lunii decembrie.

ELVILA propune clienţilor săi o nouă campanie de reduceri la rodusele din categoriile: Biblioteci, Canapele, Colţare, Seturi de canapele, în perioada 3 decembrie – 31 decembrie 2015. Aici puteţi regăsi toate produsele din această ofertă.

Cadouri surpriză primilor 50 de cumpărători din fiecare magazin ELVILA

În plus, ELVILA îşi răsplăteşte clienţii, oferind cadouri surpriză primilor 50 de clienţi care vor cumpăra din magazinele Elvila, indiferent de valoarea produsului achiziţionat.

Fiecare magazin ELVILA din țară a alocat câte 50 de cadouri, iar clienții care vor cumpăra mobilă în această lună vor primi o surpriză. Nu contează valorea produsului achiziționat. Pe lângă reduceri și cadouri surpriză, în decembrie avem produsul „vedetă” – Biblioteca Tara cu 12 leduri, cu un preț promoțional.

În prezent, Elvila deţine un număr de 24 de magazine la nivel naţional, dintre care 16 magazine proprii în: Alexandria, Bacău, Baia Mare, Botoşani, Beiuş, Brad, BraşovBucureşti, Cluj, ConstanţaFocşani, Galaţi, Iaşi, Oradea, Mizil, Ploieşti şi 8 magazine în sistem de franciză.

Via bricoretail.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: