Să mergeți să vedeți cum s-a transformat Teatrul Național din București

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă o să ajungeți la Teatrul Național din București (ceea ce vă recomand să o faceți, mai ieșiți la teatru, măh!), o să aveți o surpriză. Pentru că totul este refăcut într-un asemenea hal, ca să zic așa, încât nu o să mai recunoașteți nimic pe acolo.

Transformarea cea mai mare este în zona de holuri, cum ar veni. Care au devenit din niște zone de trecere nașpa rău, cum erau pe vremuri, în adevărate spații de artă vie (permiteți-mi expresia, merci). Unde au loc expoziții, lansări de carte, tot felul de evenimente culturale, adică foarte mișto. Eu am fost de câteva ori pe acolo și chiar mi-a plăcut.

Mă rog, există și chestiunea cu personalul de acolo, care ar trebui masiv luat la pilă, dar hai să nu stricăm feng shuiul acestei postări, căci e păcat, firește. Mai ales că simt intens că aș deschide o cutie de aia pandoriană.

Bun, revenind. Și revin ca să vă spun că partenerii noștri de la ELVILA (o să vedeți de ce zic parteneri când o să facem Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0…) au oferit mare parte din mobilă (cea din zona actorilor, unde aveți acces doar dacă vă împrieteniți cu ei sau ceva :D). Și care, firește, arată într-un mare fel. După cum puteți vedea din fotografiile de mai jos. Apropo, dacă vă interesează, încă este valabilă promoția de 10% la produsele tapițate Relaxa.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)