ELVILA are un nou magazin online

Îmi fac datoria de onoare blogosferică și vă anunț că ELVILA are un nou magazin online. Noul magazin online conține informații despre orice produs și serviciu oferit, fie că este vorba de materialele folosite pentru realizarea produselor sau de modul de utilizare și întreținere a acestora. Pentru orice informație suplimentară, clienții Elvila beneficiază de serviciile unui personal specializat, care le va oferi suportul necesar pentru a putea alege cele mai potrivite produse pentru nevoile lor.

În noul magazin online se găsesc corpuri de mobilier indispensabile pentru orice casă: biblioteci, mese și scaune pentru sufragerie, comode TV, bufete și vitrine pentru sufragerie, mășute de cafea, cuiere, paturi, dulapuri și dresinguri, mese și scaune pentru bucătărie, colțare de bucatarie, birouri, canapele extensibilie, colțare, fotolii, tabureți, saltele Relaxa Original.

Toate produsele Elvila pot fi achizitionate în 10 sau 12 rate fără dobândă. Iți mobilezi acum casa și plătesti până la iarnă cu 0% dobândă, daca ești posesorul unui card Card Avantaj, Bonus Card sau BRD Finance.

elvila magazin online

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)