Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

La cel.ro, reduceri de 35% și transport gratuit la toate comenzile între 23-25 mai

Eu mi-am cumpărat săptămâna trecută un nou ultrabook, pentru că pe cel vechi îl aveam de aproape 3 ani și cum asta este scula principală a bloggerului, mă înțelegeți :D Când am primit comunicatul cu reducerile cel.ro din weekendul care urmează, vă dați seama că am zis ”mno, bine că m-am grăbit ca fata la măritiș!”. Sau ceva :))

Așa că, dacă io tot am pierdut trenul, cum ar veni, am zis că măcar voi, cei pe care vă bate gândul să vă cumpărați una, alta în perioada următoare să aflați despre campania Mobile Days de la cel.ro. Și să vă gândiți, gospodărește, că ar fi bine să vi le cumpărați acum, între 23-25 mai, cât dureaza promoția, și să beneficiați de reduceri de 35%, ca să nu ziceți ca mine după aia. Sau ceva :))

Vă dau mai jos câteva informații suplimentare, cu exemple de produse. Oricum, ca să le vedeți pe toate, ia dați voi un click aici și judecați singuri, căci știu că sunteți vaccinați :D

Smartphone-ul Nokia Lumia 1020 la pretul de 1.299 de lei, cu o reducere de 500 de lei. Lumia 1020 este singurul smartphone cu o camera foto de 41 MP, capabil pentru capturi Full HD. Datorita functiei Nokia Rich Recording, captarea si redarea audio se realizeaza la o calitate incredibila. Oferta disponibila aici.

Tot in cadrul Mobile Days, pasionatii de tehnologie pot achizitiona o serie de smart watch-uri cu discount-uri de pana la 36%.

Unul din cele mai tari produse din campanie este boxa gravitationala OM One, care se conecteaza prin Bluetooth si leviteaza in aer, pe un camp magnetic. Boxa portabila cu design inedit si tehnologie de ultima generatie ofera accesibilitate catre orice sursa Bluetooth si are o autonomie de 12 ore.  OM One este disponibila la pretul de 549 lei.

Laptopul Lenovo IdealPad, cu procesor Intel Core i7, poate fi achizitionat cu o reducere de 500 de lei, in perioada 23-25 mai.

Important: Toate comenzile plasate in perioada campaniei beneficiaza de transport gratuit in toata tara.

Happy Mobile Days vă urează tata chinezu :D

mobile-days-facebook

Un comentariu la “La cel.ro, reduceri de 35% și transport gratuit la toate comenzile între 23-25 mai

  1. Andrei Sonea Reply

    Mi-am luat si eu un laptop de la cel.ro, pana acum sunt foarte multumit, vom vedea de acum in colo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.