25.04.2017

#CeVrăjiMaiFacBloggerii Daniel Osmanovici aleargă un maraton pentru Hospice. Respect!

L-am cunoscut pe Daniel Osmanovici la un eveniment de parenting. Atunci am aflat că este și ceva mare vedetă TV. Am dat din umeri atunci. Căci nu mă interesează de nici o culoare ce rating are omul cu care povestesc. Eu mă uit la coraconului lui, la feng shuiul pe care mi-l transmite. Și, după ce am povestit cu Daniel de câteva ori, mi-am dat seama că o are pe asta cu coraconul. La greu.

Zilele trecute, când m-am întâlnit cu el la grădiniță (copiii noștri sunt con-grădinițeni :D), mi-a spus că vrea să strângă niște bani pentru cei de la Hospice. Și că va alerga la LA Marathon în numele acestei organizații, care face o muncă extraordinară (se ridică pielea pe mine numai când scriu aceste lucruri…). Moment în care mi-a plăcut și mai tare de el.

Vă rog, dacă aveți cum, să contribuiți și voi, să sprijiniți gestul lui Daniel. Să intrați pe blogul lui ca să înțelegeți cât de important este ca fiecare dintre voi să ajute cum poate, pentru că obiectivul său este unul teribil de important: un campus socio-medical destinat copiilor.

Respect, Daniel! Respect, Hospice! Respect pentru toți cei care o să vă implicați.

daniel osmanovici

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Idei de cadouri: Cumperi de la Douglas paleta de machiaj Like și 10 lei se duc la Asociația Little People

Care vă băgați să îi faceți un vot-cadou bloggerului Andrei Albu de ziua lui?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *