#CeVrăjiMaiFacBloggerii Chinezu o arde cu interviuri :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Păi da, normal, cum să nu mă pun și pe mine la #CeVrăjiMaiFacBloggerii, mă înțelegeți? :)) Mai ales că, după cum puteți vedea, am dat în ultima perioadă 3 interviuri, în care am povestit despre, una, alta, dar toate cu numitorul comun blogging.

Despre #ScoalaFlanco, o excelentă ispravă în care am fost implicați 5 tovarăși de la Kooperativa 2.0, una din cele mai mișto activări de brand la care am participat (și la care a fost de lucrul, nu glumă!).

Despre blogging, într-un interviu pentru Onlined, o școală gratuită de marketing digital, dedicată exclusiv studenților pasionați de acest domeniu. Apropo, o să prestez la ediția de anul acesta, pe 23 noiembrie, alături de musiu Cristian Florea, așa că vă puteți înscrie aici :)

Despre blogging ca afacere, într-un interviu pentru Smart Dreamers, în care reiau tema de bază pentru oricine vrea să obțină beneficii din blog: nu faci bani din blog, ci din businessul pe care îl construiești în jurul blogului.

Lectură plăcută :D

ciocan bandana

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)