#CeVrăjiMaiFacBloggerii Zolty Bogata o arde pe la TVR Cluj

V-am spus de mai multe ori aici la mine pe blog cât de tare îl respect pe Zolty Bogata. Pentru că are un optimism absolut colosal şi o energie pozitivă extraordinară. De fiecare dată când vorbesc cu el mă încarc de ceea ce am nevoie ca să merg înainte cu zâmbetul pe buze. Este un om pe care aş vrea să îl cunoaşteţi cât mai mulţi dintre voi. Ca să înţelegeţi mai bine de ce vorbesc aşa despre el :)

Zolty merge astăzi în emisiune la TVR Cluj. Cel mai probabil că o să amintească şi de iniţiativa lui ”Pentru copiii de Moș Niculae sau Crăciun”, care mă face, din nou, să spun „Respect, măh Zolty”, aşa cum păţesc de cele mai multe ori în cazul lui :)

zoltz

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “#CeVrăjiMaiFacBloggerii Zolty Bogata o arde pe la TVR Cluj”

  1. Mă gândeam să vorbim mai des ca să fii tot timpul încărcat :D .Cândva și noi am fost copii și ne-am fii bucurat în perioada sărbătorilor de un pachețel cu ceva dulciuri, de multe ori mă bucuram de o simplă bomboană, când primeam, tot așa sar bucura și acești copii. Este vorba că, dacă nu vine Moș Nicolaie, înseamnă că copilul a fost rău (cine a văzut copil cuminte și babă frumoasă? ), haideți să facem o bucurie măcar la un copil sărac. Multă sănătate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)