Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

#CeVrăjiMaiFacBloggerii Valentin Vesa o arde cu ambasador 24HourProject

Stimabilul Valentin Vesa, unul din oamenii cu o inimă mai mare decât ar fi dispusă multă lume să accepte :D, a intrat în Externe. Cum ar veni :)) Căci este ambasador 24HourProject, deocamdată fiind singurul român din listă.

Care-i ideea cu 24HourProject?

Pe scurt, cam așa: proiectul isi propune sa adune din toate orasele din lume participante, cate o fotografie la fiecare ora, timp de 24 de ore. Publicate in acelasi timp pe Instagram, Facebook si Twitter, cu hashtag #24hourproject. Anul acesta organizatorii au ales sa aduca o tema foarte interesanta, aceea a conditiei umane, ca subiect al fotografiilor.

Când și cum are loc 24HourProject anul acesta?

Data desfasurarii va fi sambata, 19 martie 2016, incepand cu ora 00:00 si pana la 23:59, ora locala in orice oras participant.

Trebuie sa distribui 24 de fotografii, cate una pe ora, in timpul celor 24 de ore de la 00:00am la 23:59pm, ora locala din orasul tau. Fotografiile trebuie sa fie facute doar in ziua de 19 martie 2016. Mai tarziu, se vor putea incarca si celelalte fotografii facute in perioada de 24 de ora, direct pe site-ul organizatorilor. Acestea vor fi luate in considerare in viitoare expozitii si colectii.

Mai multe detalii găsiți la Val pe blog. Succes, zic!

ambasador 24hourproject

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.