Uneori am impresia că nu îmi merit cititorii…

Vă mărturisesc (încă surprins) că nu mă așteptam să răspundă atâția oameni la provocarea mea prin care puneam la bătaie un bilet la How to Web. Pentru că nu era vorba de ceva gen ”dă un RT și câștigi” sau ”comentează și câștigi”, ci ce ceva chiar serios, la care chiar trebuia lucrat: niște propuneri în urma cărora eu să am posibilitatea să aleg un posibil project manager pentru sportlocal.ro. Deci veți înțelege surprinderea mea dacă vă spun că 17 oameni mi-au trimis mailuri. Dap, 17 :)

E drept că 6 dintre ei au fost cam superficiali, deși unele idei nu erau lipsite de substanță, doar că în ansamblu ce ziceau scârțâia rău. Dar au fost 11 propuneri care m-au pus pe gânduri. Unii erau pe partea de business foarte buni, altii aveau niste idei excelente pe partea de conținut, altii puneau accent mare pe comunitate. Pe scurt, foarte bune propuneri.

Nu o mai lungesc. Pentru că am o datorie de onoare față de toți cei care mi-au scris să le răspund fiecăruia în parte pentru a le da un feedback și pentru a le mulțumi pentru propunerile lor. Vă spun doar că am decis ca Sorin Grumăzescu să fie cel care va primi invitația la How to Web. Pentru că mi s-a părut că el a avut viziunea cea mai ”circulară”, ca să zic așa, despre direcția în care trebuie să meargă sportlocal.ro :) Felicitări, Sorine, și ne vedem miercuri :)

Mulțumesc tuturor celor care au participat la concurs și vă spun încă o dată că la faze de astea am impresia că nu vă merit ca cititori :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Uneori am impresia că nu îmi merit cititorii…”

  1. @chinezu, nu-ti mai multumesc, ca ti-am umplut podul de multumiri. Daca ai ales, stii tu de ce ai ales. :) Hai noroc! :)

    @Jamilla, multumesc frumos. Sa stii ca am muncit, asa cum spuneam si in articolul meu, cu hartia, creionul si radiera. Se pare ca n-am muncit degeaba. :) Iti multumesc tare mult pentru aprecieri. :)

  2. Pingback: A fost How To Web 2010 « Blogul lui Sorin Grumazescu

  3. Pingback: Cinci lucruri pe care le-am facut in 2010 « Blogul lui Sorin Grumazescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)