A venit momentul pentru bătălia finală. E nevoie de noi

Am preluat această formulare războinică ”bătălia finală” de la Make. Pentru că, zău, nu am putut să mă gândesc la unul care să sintetizeze mai bine importanța zilei de sâmbătă, 27 noiembrie.

Pentru că România joacă împotriva Uruguayului returul pentru calificarea la Cupa Mondială de Rugby din Noua Zeelandă. În tur, în Montevideo, am făcut egal, 21-21. Așa că, teoretic, ar trebui să îi batem aici.

Am niște emoții teribile. Dar și o mare tristețe. Emoții pentru că vreau din tot sufletul ca echipa națională să se califice. Tristețe pentru că, din păcate, nu o să fiu prezent în tribune, alături de voi, la meci :( Dar sunt sigur că veți face, din nou, o galerie formidabilă, așa cum ați făcut de atâtea ori în acest ultim am, de când am încercat să promovăm acest sport superb.

De aceea vă invit să ascultați comanda la Make, acest singur șef de galerie profesor universitar :D, care are invitații pentru bloggerii și twitteriștii care vor să facă parte din galeria de lux a României în meciul cu Uruguay :) Vă rog să vă înscrieți la el pe blog și să o faceți cât de repede pentru că locurile sunt limitate, iar bătaie pe ele e cruntă :)

Hai, România!

5 comentarii la “A venit momentul pentru bătălia finală. E nevoie de noi

 1. Vlad Răspunde

  wa ai ni

 2. Gyerko Szabolcs- Laszlo Răspunde

  Mai este o posibilitate inafara de a se califica echipa nationala la mondiala ? :)

 3. Ovidiu Răspunde

  Eu credeam ca fotbalul este sportul national. Ce e cu rugby’ul ? De ce ar trebui sa ma intereseze sa ma uit la genul asta de sport in care jumate din tactica il reprezinta cine impinge si loveste mai tare ?! Hai mai Chinezu’, aveam asteptari mai mari de la tine.

 4. chinezu Răspunde

  @Ovidiu
  prietene, nu o spun prea des, dar aici se impune: esti zevzec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: