A venit momentul pentru bătălia finală. E nevoie de noi

Am preluat această formulare războinică ”bătălia finală” de la Make. Pentru că, zău, nu am putut să mă gândesc la unul care să sintetizeze mai bine importanța zilei de sâmbătă, 27 noiembrie.

Pentru că România joacă împotriva Uruguayului returul pentru calificarea la Cupa Mondială de Rugby din Noua Zeelandă. În tur, în Montevideo, am făcut egal, 21-21. Așa că, teoretic, ar trebui să îi batem aici.

Am niște emoții teribile. Dar și o mare tristețe. Emoții pentru că vreau din tot sufletul ca echipa națională să se califice. Tristețe pentru că, din păcate, nu o să fiu prezent în tribune, alături de voi, la meci :( Dar sunt sigur că veți face, din nou, o galerie formidabilă, așa cum ați făcut de atâtea ori în acest ultim am, de când am încercat să promovăm acest sport superb.

De aceea vă invit să ascultați comanda la Make, acest singur șef de galerie profesor universitar :D, care are invitații pentru bloggerii și twitteriștii care vor să facă parte din galeria de lux a României în meciul cu Uruguay :) Vă rog să vă înscrieți la el pe blog și să o faceți cât de repede pentru că locurile sunt limitate, iar bătaie pe ele e cruntă :)

Hai, România!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “A venit momentul pentru bătălia finală. E nevoie de noi”

  1. Eu credeam ca fotbalul este sportul national. Ce e cu rugby’ul ? De ce ar trebui sa ma intereseze sa ma uit la genul asta de sport in care jumate din tactica il reprezinta cine impinge si loveste mai tare ?! Hai mai Chinezu’, aveam asteptari mai mari de la tine.

  2. Pingback: unde nimeni nu se da rotund « notele lui Vulupe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)