23.07.2017

A venit momentul pentru bătălia finală. E nevoie de noi

Am preluat această formulare războinică ”bătălia finală” de la Make. Pentru că, zău, nu am putut să mă gândesc la unul care să sintetizeze mai bine importanța zilei de sâmbătă, 27 noiembrie.

Pentru că România joacă împotriva Uruguayului returul pentru calificarea la Cupa Mondială de Rugby din Noua Zeelandă. În tur, în Montevideo, am făcut egal, 21-21. Așa că, teoretic, ar trebui să îi batem aici.

Am niște emoții teribile. Dar și o mare tristețe. Emoții pentru că vreau din tot sufletul ca echipa națională să se califice. Tristețe pentru că, din păcate, nu o să fiu prezent în tribune, alături de voi, la meci :( Dar sunt sigur că veți face, din nou, o galerie formidabilă, așa cum ați făcut de atâtea ori în acest ultim am, de când am încercat să promovăm acest sport superb.

De aceea vă invit să ascultați comanda la Make, acest singur șef de galerie profesor universitar :D, care are invitații pentru bloggerii și twitteriștii care vor să facă parte din galeria de lux a României în meciul cu Uruguay :) Vă rog să vă înscrieți la el pe blog și să o faceți cât de repede pentru că locurile sunt limitate, iar bătaie pe ele e cruntă :)

Hai, România!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Despre şedințe (aberaţii personale despre aberaţiile altora)

Adi Hădean gătește, Crina Matei servește. O seară specială

5 comentarii

 1. Vlad
  marți, 23 noiembrie 2010, 15:47

  wa ai ni

  Răspunde
 2. marți, 23 noiembrie 2010, 17:38

  Mai este o posibilitate inafara de a se califica echipa nationala la mondiala ? :)

  Răspunde
 3. Ovidiu
  marți, 23 noiembrie 2010, 22:00

  Eu credeam ca fotbalul este sportul national. Ce e cu rugby’ul ? De ce ar trebui sa ma intereseze sa ma uit la genul asta de sport in care jumate din tactica il reprezinta cine impinge si loveste mai tare ?! Hai mai Chinezu’, aveam asteptari mai mari de la tine.

  Răspunde
 4. marți, 23 noiembrie 2010, 22:47

  @Ovidiu
  prietene, nu o spun prea des, dar aici se impune: esti zevzec

  Răspunde
 5. vineri, 3 decembrie 2010, 09:07

  […] diferite si fara legatura grupuri de prieteni sau cunostinte. Mai sa fie, o fi ceva. Campania lui Chinezu de acum cateva luni si grupul (hashtag-ul) #rugbytweetmeet de pe twitter n-au facut decat sa-mi […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *