Microsoft va furniza servicii Cloud și din două noi centre de date din Germania

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Azure, Office 365 şi Dynamics CRM Online sunt câteva dintre serviciile pe care Microsoft urmează să le furnizeze din două noi centre de date situate în Magdeburg şi Frankfurt am Main, Germania:

Noile centre de date vor respecta aceleaşi standarde de securitate, servicii şi calitate ca toate celelalte centre de date Microsoft. Serviciile oferite vor fi în concordanţă cu principiile solide ale companiei referitoare la siguranţă, confidenţialitate, control, conformitate şi transparenţa serviciilor cloud, și compatibile cu soluțiile Microsoft utilizate în cloud la nivel global.

Aceste noi servicii de cloud vor reprezenta o inovaţie în domeniu de la un furnizor de cloud de talie globală, astfel că accesul la datele clienţilor stocate în aceste noi centre de date se vor afla sub controlul T-Systems, filială a Deutsche Telekom, o companie germană independentă cu rol de administrator de date. Microsoft nu va putea să acceseze aceste date fără permisiunea clienţilor sau a administratorului de date, iar dacă administratorul de date va acorda această permisiune, accesarea va avea loc numai sub supravegherea acestuia.

Serviciile de cloud ale Microsoft din Germania, Azure, Office 365 şi Dynamics CRM Online, se vor adresa în special organizaţiilor şi companiilor cu activitate în  domenii cu date sensibile, cum ar fi sectorul public, financiar sau de sănătate.

P. S. Se estimează că serviciile vor fi disponibile începând cu a doua jumătate a anului 2016 pentru clienţii din Germania, UE şi AELS.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)