Caut un copil care să joace meciul Steaua – FC Basel

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Câştigătorul este Razvan Alexandru Craciun! Mulţumesc tuturor pentru participare!

———————-

– Alo, bună ziua, domnul Macovschi?

– Da, eu sunt, bună ziua.

– Numele meu este Cristian China-Birta, dar mă ştiţi drept chinezu.eu. Ştiţi dumneavoastră, v-aţi înscris la mine băiatul pentru meciul Steaua cu Chelsea.

– Aaaaaaaa, da, bună ziua. Aţi sunat să îmi spuneţi că nu am câştigat, aşa-i?

– Stimate domn, e drept că singurele mele variante sunt să vă spun că nu aţi câştigat sau, cealaltă, că aţi câştigat…

– (mă întrerupe) Da, bine, mulţumesc frumos oricum pentru telefon şi că am putut participa…

– (în întrerup) iar eu vă sun ca să vă spun că o să aveţi un copil care o să ducă mingea la meciul dintre Steaua şi Chelsea, de aia vă sun.

– ………….

– Mă auziţi? Felicitări, domnule Macovschi! Băiatul dumneavoastră a câştigat!

– Vaaaaaai, nu pot să cred! Nu pooooot să creeeeed! Ce bucurie! Extraordinar ce veste mi-aţi dat! Ce bucuros o să fie Robert!

(Şi tot aşa câteva minute bune, timp în care nu l-am putut opri din explozia de bucurie. Şi pentru că l-am simţit extraordinar de fericit, dar şi pentru că – recunosc – emoţia pe care mi-a provocat-o reacţia lui m-a cam gâtuit…).

V-am reprodus mai sus dialogul telefonic pe care l-am avut cu domnul Macovschi, tatăl lui Robert, băiatul care a fost Official Match Ball Carrier“ la meciul dintre Steaua şi Chelsea din UCL de pe 1 octombrie. Pe care am avut extraordinara onoare oferită de adidas să îl „desemnez” aici pe chinezu.eu, prin tragere la sorţi.

Ce v-am povestit mai sus este unul din motivele pentru care spun mereu şi mereu că am cea mai frumoasă meserie din lume. Pentru că, atunci când ai ocazia să oferi atât de multă bucurie, te încarci cu o energie teribilă şi simţi că eşti pe drumul cel bun :)

Astăzi vă anunţ că vreau să mai fac o bucurie unui copil. Căci aceeaşi oameni inimoşi de la adidas mi-au oferit din nou plăcerea de a mai face o tragere la sorţi aici, pe chinezu.eu, pentru copilul care va fi “Official Match Ball Carrier“ la meciul dintre Steaua şi FC Basel, din data de 22 octombrie, pe Arena Naţională din Bucureşti.

+H10103_FO_UCL_FW13_Matchball_Carrier_2x2 (Medium)

Aveţi mai jos ceea ce trebuie să faceţi. Vă urez mult, mult succes! Şi vă spun de pe acum că aştept cu mare emoţie momentul când voi da următorul telefon părintelui copilului câştigător :)

Ce înseamnă să fii “Official Match Ball Carrier“? Înseamnă că acel copil va intra pe teren alături de brigada de arbitrii a partidei dintre Steaua şi Chelsea şi că va purta mingea cu care vor juca cele două echipe. Zeci de mii de oameni din tribună şi milioane de telespectatori vor fi martorii unui moment de neuitat pentru acest copil :) În plus, copilul câştigător va primi un echipament oficial UEFA din partea adidas, plus doua locuri (pentru el şi o rudă majoră) la tribuna I de pe Arena Naţională (cu acces la zona Champions Club – zona de cocktail).

Vă rog să citiţi cerinţele de mai jos înainte de a trimite mailul. Este foarte important să înţelegeţi că trebuie să fie toate cerinţele valide.

– pentru a înscrie copilul, trebuie să trimiteţi un mail pe adresa adidas at chinezu.eu

– copilul trebuie sa aiba intre 10 si 14 ani impliniti (sau sa ii implineasca pana pe 24 septembrie) si sa vorbeasca engleza

– trimiteti pe mailul adidas at chinezu.eu, până pe 10 octombrie, ora 18.00, numele si varsta copilului si numele si numarul de telefon al parintelui/tutorelui.

– in atentia minorilor: daca nu ai inca 14 ani, roaga un parinte sau o ruda majora sa te inscrie.

– castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat pe 11 octombrie aici pe chinezu.eu

– pentru intrarea in posesia premiului este nevoie de acceptul parintelui/tutorelui si de certificatul de nastere in copie si original.

– pentru cei din afara Bucureştiului se oferă cazare şi transport

– pentru orice alte intrebari, trimiteti un mail pe adidas at chinezu.eu

Succes! Şi nu uitaţi: atâta vreme cât poţi oferi unui copil o bucurie imensă şi nu o faci, eşti cea mai tristă persoană din lume.

Regulament adidas Official Match Ball Carrier

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Caut un copil care să joace meciul Steaua – FC Basel”

  1. Au fost atatia ani in care mi-a parut rau ca nu m-am nascut mai devreme ca sa prind si eu nationala in perioada ei de glorie, Steaua lu’ Ceausescu batandu-se de la egal la egal cu fortele Europei sau Universitate Craiova facandu-si acel parcurs incredibil in Cupa Uefa… iar acum ajung sa imi para rau ca nu sunt si eu cu vreo 6 ani mai tinerel… off, I just can’t catch a break ! :))

  2. Sper sa mai fie Inițiative de genul acesta si peste 4 ani. Juniorul are momentan 6 ani si tare s-ar fi bucurat … Felicitări Robert Macovschi si felicitări anticipate viitorului câștigător !

  3. salutari!..Iti multumim frumos pentru „isprava” ta.A fost o experienta superfaina…mai ales pentru Robert.A avut emotii mari in tunel ,linga Cech,Lampard,Terry si ceilalti…Chiar a schimbat cateva cuvinte cu Cech si arbitrul de centru…a fost de neuitat. Tine-o tot asa cu ispravile tale!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)