adidas sărbătorește 45 de ani de „Superstar” prin procesul de gravare „Futurecraft”

Futurecraft Leather este rezultatul colaborării dintre adidas, designerul industrial Alexander Taylor și designerul de pantofi Joachim de Callatay:

adidas dezvăluie Futurecraft Leather, o combinație revoluționară a procesului de fabricare de înaltă tehnologie cu materialul tradițional, prin care partea superioară a pantofului nu va avea nicio cusătură. Noua tehnologie asigură flexibilitate, suport și confort folosind o singură bucată de material. adidas încununează inovația cu o ediție exclusivistă din piele a seriei emblematice Originals Superstar.

Folosind o tehnică specială de gravare, aplicată în mod tradițional componentelor din metal, polimer si rășină, în producția industrială, Futurecraft Leather transformă un material ce respectă tradiția brandului într-un material pentru cea mai performantă încălțăminte.

Futurecraft Leather este dovada potențialului pe care adidas îl are de a croi pielea mai precis ca niciodată și de a se mula pe nevoile individuale, creând astfel pantofi care se ajustează perfect pe geometria piciorului.  Partea superioară, a pantofului dintr-o singură bucată de piele gravată pe diferite grosimi, asigură flexibilitate și stabilitate în punctele cheie.

unnamed (1)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)