Caut un copil între 10 şi 14 ani care să joace în meciul Steaua – Chelsea

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Vă mulţumesc tuturor pentru participarea la această ispravă, care mi-a plăcut foarte, foarte tare. Avem şi un câştigător. El se numeşte Robert Macovschi :) Felicitări, Robert!

Notă: tragerea la sorţi este filmată şi poate fi solicitată pe adidas at chinezu.eu. Nu am făcut-o publică pentru că, totuşi, vorbim despre nişte copii şi nu îmi place mie să fac de astea. Call me chinezu.

————————–

Înainte de a citi mai departe vă propun să vă gândiţi pentru câteva secunde la o dorinţă pe care aţi avut-o când aţi fost copii şi care, din anumite motive, nu s-a îndeplinit. Haideţi, curaj, întoarceţi-vă un pic în copilărie… Gata, v-aţi gândit? Aşa-i că vi se strânge un pic stomacul? Aşa-i că ştiţi că niciodată nu o să vă vindecaţi de regretul că nu vi s-a îndeplinit acea dorinţă? Aşa-i că vreţi să nu mai existe copii care să simtă, peste ani şi ani, acelaşi lucru?

Mă iertaţi că v-am trimis în trecutul vostru şi v-am deşteptat o amintire nu tocmai plăcută. Dar să ştiţi că şi eu am păţit acelaşi lucru când am fost întrebat dacă aş vrea să pun umărul la împlinirea visului unui copil pasionat de sport.

Moment în care mi-am adus brusc aminte şi m-a săgetat amintirea unui copil de vreo 10 ani, în Sala Sporturilor din Baia Mare, după un meci splendid făcut de Minaur Baia Mare împotriva… uite că nu mai ţin minte cu cine am jucat…, împingându-se cu alţi copii să ajungă cât mai aproape de gradenă, cu o foaie şi un pix în mână, pentru a lua un autograf de la cel care atunci mi se părea un zeu şi pe care îl adoram, extraordinarul handbalist Maricel Voinea.

El a venit înspre noi, a început să dea autografe, vedeam cum încet, încet îmi făcem loc înspre el, am ajuns chiar în faţa lui, Maricel tocmai termina de scris ceva pe bucata de hârtie a unui copil dolofan rânjind cu gura până la urechi (uite ce amănunte îmi amintesc…), i-a întins foaia şi pixul şi… cineva a venit şi l-a tras de mână, spunându-i că (citez exact din memorie) „hai că te aşteaptă tovarăşii de la televiziune pentru declaraţii„. Iar Maricel s-a întors, ne-a făcut cu mâna şi a plecat, lăsându-mă cu un gol imens în stomac şi cu o lacrimă în colţul ochiului…

Peste nişte ani buni, m-am întâlnit cu marele Maricel Voinea. Doar că nu mi se mai părea atât de mare. Şi în nici un caz zeu :) Doar un om normal, care cândva a fost un jucător excepţional. Nu i-am povestit episodul cu pricina. Nu mai aveam nici un rost. Dar cu regretul teribil că nu am obţinut autograful lui am rămas.

Poate veţi spune că nu e mare lucru ce vă povestesc eu aici – „eşti om mare acum, măh, lasă copilăriile astea„. Poate că veţi zice că, în viteza în care se mişcă lumea azi, nu mai este timp de sentimentalisme de astea. Poate că veţi spune că astăzi copiii sunt altfel, nu sunt aşa de (nici nu ştiu cum să le zic…) cum eram noi. Poate. Dar vreau să vă spun un singur lucru: atâta vreme cât poţi oferi unui copil o bucurie imensă şi nu o faci, eşti cea mai tristă persoană din lume…

Gata, ho, mă opresc aici. Şi vă spun că aveţi şansa să oferiţi unui copil o bucurie imensă. Că am şansa de a vă oferi această şansă :) Căci, dragii mei copii de toate vârstele, aici pe chinezu.eu puteţi să propuneţi copilul care va fi “Official Match Ball Carrier“ la meciul dintre Steaua şi Chelsea din UCL de pe 1 octombrie. Mulţumită inimoşilor de la adidas, care au înţeles că pentru mine este o bucurie imensă să pot face parte dintr-o asemenea ispravă şi cărora le mulţumesc tare mult pentru onoare :)

Ce înseamnă să fii “Official Match Ball Carrier“? Înseamnă că acel copil va intra pe teren alături de brigada de arbitrii a partidei dintre Steaua şi Chelsea şi că va purta mingea cu care vor juca cele două echipe. Zeci de mii de oameni din tribună şi milioane de telespectatori vor fi martorii unui moment de neuitat pentru acest copil :) În plus, copilul câştigător va primi un echipament oficial UEFA din partea adidas, plus doua locuri (pentru el şi o rudă majoră) la tribuna I de pe Arena Naţională (cu acces la zona Champions Club – zona de cocktail).

+H10103_FO_UCL_FW13_Matchball_Carrier_2x2 (Medium)

Vă rog să citiţi cerinţele de mai jos înainte de a trimite mailul. Este foarte important să înţelegeţi că trebuie să fie toate cerinţele valide.

– pentru a înscrie copilul, trebuie să trimiteţi un mail pe adresa adidas at chinezu.eu

– copilul trebuie sa aiba intre 10 si 14 ani impliniti (sau sa ii implineasca pana pe 24 septembrie) si sa vorbeasca engleza

– trimiteti pe mailul adidas at chinezu.eu, până pe 24 septembrie, ora 18.00, numele si varsta copilului si numele si numarul de telefon al parintelui/tutorelui.

– in atentia minorilor: daca nu ai inca 14 ani, roaga un parinte sau o ruda majora sa te inscrie.

– castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat pe 25 septembrie aici pe chinezu.eu

– pentru intrarea in posesia premiului este nevoie de acceptul parintelui/tutorelui si de certificatul de nastere in copie si original.

– pentru orice alte intrebari, trimiteti un mail pe adidas at chinezu.eu

Succes! Şi nu uitaţi: atâta vreme cât poţi oferi unui copil o bucurie imensă şi nu o faci, eşti cea mai tristă persoană din lume.

Regulament adidas Official Match Ball Carrier

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Caut un copil între 10 şi 14 ani care să joace în meciul Steaua – Chelsea”

  1. daca am implinit recent 11 ani de cand am implinit 28, pot sa ma inscriu si eu? sunt cam de inaltimea lui tatu, daca ma puneti langa tatarusanu, zici ca sunt copil :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)