Danone oferă școlarilor ocazia de a vizita fabrica din București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu-i așa că este interesantă inițiativa celor de la Danone, de a organiza vizite în fabrica din București? Acesta se numește „Vino acasă la Danone” și e dedicată școlarilor din clasele I-IV:

Aventura lor începe ca o poveste. Înca de la poarta fabricii fac cunoștință cu Văcuța Drăguța, mascota care le spune bun venit chiar de la intrare. Apoi, prichindeii intră direct “în pâine” (sau, mai potrivit, “în iaurt”), învățând despre drumul laptelui de la fermele partenere românești până la fabrică, despre cum se transformă laptele proaspăt în iaurt, cum producem zilnic un million de iaurturi de cea mai bună calitate, dar și despre cât de importantă este o alimentație echilibrată și care este rolul lactatelor în cadrul acesteia.

În cadrul vizitelor la Danone, copiii fac un tur al fabricii, pornind de la secția de primire lapte crud, continuând în secția de ambalare unde pot vedea cum paharele de iaurt prind viață direct pe linia de fabricație, iar la final cunoscându-l pe faimosul Vasilică, robotul harnic care se ocupa de ultima etapa de ambalare.

P. S. Am stabilit că ideea-i faină, așa că pentru doritori, programările se pot face chiar aici.

10996315_936864356363828_956418865478235377_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)