Danone KISS te trimite la distracție în Franța! Înscrie-te până pe 27 iunie în concurs

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă nu ați văzut când v-am zis Danone lansează paharele KISS, sigur ați observat că de la o vreme, ambalajul iaurturilor Danone arată diferit.

În contextul de mai sus, ia ghiciți la ce poznă s-au gândit simpaticii de la Danone. Să ne trimită taman în Franța – și nu oriunde – ci la unul dintre cele mai interesante parcuri din lume, Futurscope:

Tot ce trebuie să faci este să descarci pe telefonul mobil aplicația Danone Kiss din Google Play sau AppStore, să cumperi un produs Danone inclus în concurs, până pe 27 iunie, să introduci numărul și data bonului fiscal în formularul dedicat și vei intra în tragerea la sorți pentru marele premiu: o excursie pentru două persoane în Franța, la parcul viitorului, Futuroscope.

Experiențe senzoriale inedite în 3D, 4D sau chiar 5D te așteaptă în spațiile extraordinare amenajate. Aventuri care îți taie respirația, călătorii surprinzătoare, jocuri pe teme știintifice și tehnologice, un spectacol feeric de lumini sunt doar câteva dintre atracțiile fascinante pe care le vei putea descoperi în cele trei zile pe care le vei petrece la Futuroscope, situat în vestul Franței, lângă orașul Poitiers.

 În plus, dacă scanezi cu ajutorul aplicației – în magazine sau online – noul pahar Danone, completezi formularul cu datele tale de contact, vei fi înscris automat în tragerea la sorți pentru una din cele 30 de brățări inteligente, Fitbit Flex Activity and Sleep, Black oferite zilnic. Brățara Fitbit Flex Activity and Sleep, Black îți înregistrează pașii, distanța și caloriile arse pe tot parcursul zilei, noaptea îți urmărește calitatea somnului, iar dimineața te trezește într-un mod silențios, pentru ca tu să te bucuri de o vară relaxată.

Produsele participante la concurs sunt produsele Danone în noul pahar KISS, respectiv toate variantele de iaurt din gamele: Danone Natural, Activia, Danone Delicios, Danonino, Cremosso și Danone Disney.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)