Activia lansează campania ,,Alimentația sănătoasă hrănește fericirea”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Activia susține prin noua campanie că ,,Alimentația sănătoasă hrănește fericirea”. Ce-i drept, mă simt mai fericită când încerc să mănânc sănătos, mai ales că fac acest lucru destul de rar, dar le mulțumesc pentru reminder. :)

Reminder pe care vi-l transmit pe această cale și dumneavoastră:
activia

,,De 15 ani Activia pune sănătatea digestivă pe lista de priorităţi a consumatoarelor din România, încurajând un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie echilibrată, mişcare şi gândire pozitivă. De această dată ne propunem să le transmitem consumatoarelor mesajul că fericirea și sănătatea pe termen lung se construiesc zi de zi, prin obiceiuri alimentare corecte, adoptate încă din copilărie și  menținute întreaga viață. Primul pas este o alimentație echilibrată, în care iaurtul probiotic cu Bifidus Actiregularis îşi poate găsi locul la micul dejun, la gustarea dintre mese sau după o cină uşoară”, declară Carmen Boer – Senior Brand Manager Activia.

Încă ceva: S-a lansat Activia cu Nuci și Ovăz. Nu știu cât de bună este vestea asta pentru cei care citesc aceste rânduri, dar eu (fan înrăit Musli și Cereale Integrale), abia aștept să încerc sortimentul.

activia

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)