Activia lansează campania ,,Alimentația sănătoasă hrănește fericirea”

Activia susține prin noua campanie că ,,Alimentația sănătoasă hrănește fericirea”. Ce-i drept, mă simt mai fericită când încerc să mănânc sănătos, mai ales că fac acest lucru destul de rar, dar le mulțumesc pentru reminder. :)

Reminder pe care vi-l transmit pe această cale și dumneavoastră:
activia

,,De 15 ani Activia pune sănătatea digestivă pe lista de priorităţi a consumatoarelor din România, încurajând un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie echilibrată, mişcare şi gândire pozitivă. De această dată ne propunem să le transmitem consumatoarelor mesajul că fericirea și sănătatea pe termen lung se construiesc zi de zi, prin obiceiuri alimentare corecte, adoptate încă din copilărie și  menținute întreaga viață. Primul pas este o alimentație echilibrată, în care iaurtul probiotic cu Bifidus Actiregularis îşi poate găsi locul la micul dejun, la gustarea dintre mese sau după o cină uşoară”, declară Carmen Boer – Senior Brand Manager Activia.

Încă ceva: S-a lansat Activia cu Nuci și Ovăz. Nu știu cât de bună este vestea asta pentru cei care citesc aceste rânduri, dar eu (fan înrăit Musli și Cereale Integrale), abia aștept să încerc sortimentul.

activia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: