Uite cât de fain sunt promovați puștii din Academia Hagi

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Castigatorii Cupei Hagi Danone din acest an, pustii de la Academia Hagi născuți în 2003, vor merge în Maroc să reprezinte România la „mondialul pustilor”: Danone Nations Cup. Turneul, al cărui ambasador e Zidane, se va ține în Marrakech, între 23 si 25 octombrie, iar mica națională a Romaniei se va bate pentru trofeul suprem al copiilor cu alte 31 de țări.

Foarte fain este că, în timpul rămas până la turneu, copiii din echipa care va merge în Maroc, vor fi prezentați pe pagina de Facebook a competiției:

P. S. Anul trecut, la Cupa Natiunilor Danone din Brazilia, Romania a fost reprezentata tot de Academia Hagi si a obtinut cel mai bun rezultat din istorie: locul 6.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Uite cât de fain sunt promovați puștii din Academia Hagi”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)