Uite cât de fain sunt promovați puștii din Academia Hagi

Castigatorii Cupei Hagi Danone din acest an, pustii de la Academia Hagi născuți în 2003, vor merge în Maroc să reprezinte România la „mondialul pustilor”: Danone Nations Cup. Turneul, al cărui ambasador e Zidane, se va ține în Marrakech, între 23 si 25 octombrie, iar mica națională a Romaniei se va bate pentru trofeul suprem al copiilor cu alte 31 de țări.

Foarte fain este că, în timpul rămas până la turneu, copiii din echipa care va merge în Maroc, vor fi prezentați pe pagina de Facebook a competiției:

Campionii viitorului merg la mondialul puștilor.Academia Hagi va juca pentru România la Cupa Națiunilor Danone, din Maroc, în luna octombrie.George Dragomir are 12 ani și joacă la Academia Hagi din 2012.Este atacant și a ieșit golgheterul Cupei Hagi Danone, cu 5 goluri marcate. În faza grupelor n-a marcat niciun gol, dar și-a luat revanșa cu o "dublă" în semifinale și un hat-trick în finala împotriva lui Dinamo, câștigată cu 5-0.Porecla lui George este "Crevețel", este fan Real Madrid și idolul lui e portughezul Cristiano Ronaldo.Cei 12 copii-minune ai Academiei Hagi merg la Danone Nations Cup să obțină o performanță mai bună decât a colegilor mai mari cu un an, care anul trecut au terminat pe locul 6. Ce șanse crezi că au?#DNC2015 #credeinvisultau

Posted by Cupa Hagi Danone on 17 August 2015

P. S. Anul trecut, la Cupa Natiunilor Danone din Brazilia, Romania a fost reprezentata tot de Academia Hagi si a obtinut cel mai bun rezultat din istorie: locul 6.

2 comentarii la “Uite cât de fain sunt promovați puștii din Academia Hagi

  1. andrei manea Răspunde

    Pentru ca ai scris asa frumos, au primit de la mine LIKE si GET NOTIFICATIONS! – ;)

  2. Ion Răspunde

    foarte bine, poate asa promovam Romania intr-un mod pozitiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: