Poftiți la Ziua Porților Deschise la Fabrica Danone din București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe data de 9 iulie, Fabrica Danone România își deschide porțile și invită consumatorii în vizită în Colentina:

Vizitatorii vor afla care este drumul pe care îl parcurge laptele de la fermierii parteneri, odată intrat pe poarta fabricii, până la momentul în care iaurturile sunt distribuite în magazine din toată țara.

„Ce ingrediente sunt folosite în iaurt?”; „Prin ce teste și etape trece laptele de când intră pe porțile fabricii până când ajunge iaurt la pahar pe raft?”; „Ce beneficii aduce iaurtul în alimentația noastră?”

La toate aceste întrebări și multe altele vizitatorii vor găsi răspunsuri în turul de fabrică și în dialogul cu angajații Danone. Pentru a vizita fabrica, doritorii trebuie să se înscrie într-unul dintre intervalele disponibile.

P. S. Vizitele în fabrica Danone vor fi organizate pe data de 9 iulie, din oră în oră, în intervalul 10:00 – 17:00, în grupuri de cel mult 20 de persoane. Accesul se poate face doar pe baza înregistrării completând formularul de pe site-ul danone.ro, până pe data de 8 iulie.

Fabrica Danone

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)