Vodafone creează peste 100 de locuri de muncă pentru tinerii craioveni

Cum? Prin deschiderea unui nou Centru de Relații cu Clienții în Craiova, unde vor fi angajați în total peste 100 de tineri, studenți și absolvenți, până la finele lunii ianuarie a anului 2016:

“Investim in permanenta in a oferi o experienta superioara a serviciilor de relatii cu clientii, iar deschiderea centrului din Craiova face parte din strategia noastra de regionalizare, pentru a fi mai aproape de toti utilizatorii nostri si mai usor accesibili. Mai mult decat atat, investim in perfectionarea tinerilor care lucreaza deja alaturi de noi in Craiova si ne dorim sa dublam numarul membrilor echipei, pana la sfarsitul lunii ianuarie, anul viitor”, a declarat Ana Alexe, Director, Customer Operations, Vodafone Romania.

In prezent, aproximativ 50 de tineri lucreaza deja in centrul nou deschis si beneficiaza de numeroase programe de pregatire si dezvoltare a competentelor, iar numarul acestora se va dubla pana la data de 31 ianuarie 2016.

Ca un prim pas, noii angajati vor raspunde solicitarilor abonatilor persoane fizice, iar ulterior, aria serviciilor de suport furnizate de echipa din Craiova se va extinde.

Pentru extinderea echipei Centrului De Relatii cu Clientii din Craiova, Vodafone Romania va recruta tineri cu foarte bune abilitati de comunicare, lucru pe calculator si asimilare a informatiilor. Toti noii angajati vor beneficia de pregatire amanuntita, intr-un program de pana la patru saptamani.

Cum ocazia-i foarte bună, eu zic să săriți cu CV-urile aici. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.