Vodafone lansează Backup+ și oferă gratuit spațiu de stocare în cloud

Înainte să vă zic ce face Backup+, e interesant de aflat că Vodafone România are cel mai extins portofoliu de aplicatii mobile de pe piata, cu peste 4 milioane de descarcari si peste 35 de aplicatii disponibile.

Backup+ este un fel de cadou oferit tuturor utilizatorilor, care primesc un spatiu de stocare în cloud de 25 GB, pentru un an, fără costuri suplimentare.

Aplicatia, compatibila cu smartphone-urile si tabletele cu sistemele de operare Android si iOS, functioneaza prin intermediul platformei Dropbox, iar spatiul de stocare de 25 GB este disponibil pentru toti utilizatorii Vodafone care sunt clienti noi ai serviciului Dropbox.

Prin intermediul aplicatiei Vodafone Backup+, utilizatorii isi pot sincroniza contactele, salva fotografiile, videoclipurile si fisierele audio in cloud, iar acestea raman in siguranta inclusiv in situatia pierderii sau a schimbarii terminalului, fiind sincronizate si organizate automat intr-un nou smartphone sau tableta.

Un comentariu la “Vodafone lansează Backup+ și oferă gratuit spațiu de stocare în cloud

  1. roxy Răspunde

    Ma speriasem, credeam ca au lansat platforma proprie de cloud. Oricum 25 GB in dropbox e bine fata de 2 GB cat primesti in mod obisnuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: