Vodafone lansează Backup+ și oferă gratuit spațiu de stocare în cloud

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Înainte să vă zic ce face Backup+, e interesant de aflat că Vodafone România are cel mai extins portofoliu de aplicatii mobile de pe piata, cu peste 4 milioane de descarcari si peste 35 de aplicatii disponibile.

Backup+ este un fel de cadou oferit tuturor utilizatorilor, care primesc un spatiu de stocare în cloud de 25 GB, pentru un an, fără costuri suplimentare.

Aplicatia, compatibila cu smartphone-urile si tabletele cu sistemele de operare Android si iOS, functioneaza prin intermediul platformei Dropbox, iar spatiul de stocare de 25 GB este disponibil pentru toti utilizatorii Vodafone care sunt clienti noi ai serviciului Dropbox.

Prin intermediul aplicatiei Vodafone Backup+, utilizatorii isi pot sincroniza contactele, salva fotografiile, videoclipurile si fisierele audio in cloud, iar acestea raman in siguranta inclusiv in situatia pierderii sau a schimbarii terminalului, fiind sincronizate si organizate automat intr-un nou smartphone sau tableta.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Vodafone lansează Backup+ și oferă gratuit spațiu de stocare în cloud”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)